Gallery

Un albastru infinit!

Primăvara asta și-a facut apariția în nuanțe divine de albastru. Blue Beauties! De la denimul nostru cel de toate zilele, forever blue, pana la colectiile marilor case de moda pentru primavara-vara 2015 ori la tendintele de make-up, ALBASTRUL este pretutindeni!

BLUE ON CATWALKS

Albastru este din nou una dintre culorile-vedetă, şi sezonul acesta. Veşti excelente pentru o iubitoare de tonuri de albastru, aşa cum sunt eu!
În defileele de modă si în noile colecţii, de primăvară-vară 2015, am descoperit piese statement debordand de nuanţe de albastru.
Piese care mă inspiră pentru ţinutele de primăvăratice, aşa cum sunt superbele piese all-blue de la Trussardi, Moschino, Karen Millen, Antonio Berardi, Dennis Diem.

NUANŢE ACVATICE LA TINE ACASĂ

Şi domeniul home&design, accesoriile pentru interioare si decoratiunle în tonuri acvatice m-au inspirat dintodeauna.
Relaxează. Creează o stare de bine şi de linişte, de vacanţă continuă într-un spaţiu mediteranean. Ori pe o insulă exotică, înconjurată de ape limpezi…
Chiar ieri, intr-o zi mohorata, am regăsit cu bucurie nuanţele mele preferate în showroomul Casara din Dorobanti 159. Care m-au binedispus pe loc!
De la piesele de mobilier cu poveste, creatie thecraftLAB by Irina Neascu (cel mai nou brand expus în Casara), aşa cum este canapeaua din pretioasa catifea albastră pictată.
Până la accentele de culoare din imprimeuri – fie ele pe un tapet Viola ori pe ţesătura de lux a unor draperii Alhambra.

RĂSFĂŢ PÂNĂ LA CER ŞI ÎNAPOI – CU INDIGO SKIES

Si colecțiile de make-up de primăvară 2015, concentrate pe machiajul ochilor, își au sursa de inspirație într-una dintre cele mai frumoase palete de culori naturale din lume: ale cerului.

Creioanele de ochi de la Artistry, pe care le-am descoperit de curand, cu incantare, au rol dublu, putându-se utiliza si pentru umbre, si pentru contur, creand un look fascinant și versatil.
Inspirată de albastrul divin al cerului și auriul cald al nisipului, colecția de machiaj primăvară 2015, Artistry™ Indigo Skies, surprinde frumusețea impresionantă a naturii și o transpune în nuanțe unice, pentru un look inedit.
Rafinată și seducătoare în același timp, noua colecție de machiaj, în ediție limitată, cuprinde șapte produse concepute de către Rick DiCecca.

PAŞII PENTRU UN MACHIAJ ALL-BLUE:
Pasul 1: Creionul fard:
Vrei un machiaj al ochilor delicat și natural? Sau preferi unul dramatic, de seară?
Alege dintre Trio creioane-fard pentru ochi Artistry™ Indigo Skies, 242,57 LEI oricare. Sau lasă-ţi imaginaţia liberă şi combină-le: Indigo – albastru marin, intens și luminos
Sau Sky Blue – albastru scânteietor, pastelat, cu accente de argintiu.
Ori Desert Sand – bej-auriu cald, strălucitor.
La aplicare, creioanele Artistry au o textură cremoasă, transformându-se apoi într-o pudră cu acoperire perfectă.
Pot fi folosite ca fard de ochi sau creion de contur, iar formula ușoară și rezistentă definește, evidențiază sau oferă ochilor umbre delicate.

Pasul 2: Mascara:
Intensifică machiajul ochilor cu Mascara pentru volum Artistry™ Signature Eyes Indigo, 104 lei – o nuanţă specială de albastru-indigo, intensă, strălucitoare. Formula revoluționară FullFx dă intensitate culorii și crește volumul genelor cu până la 600%, în timp ce textura cremoasă oferă luciu și le hidratează. Peria Magna Boost separă genele și le dă volum, pentru a crea o privire dramatică.

Pasul 3: Rujul:
Formă, luminozitate, culori strălucitoare și definire cu noile rujuri Artistry™ Signature Color.
Care este preferatul tău dintre noile rujuri cremă hidratante Artistry™ Signature Color (110 lei oricare)?
Coral Sunrise: roz-portocaliu?
Sau Sandstone: bej natural cu luciu discret?
Ori poate Pink Quartz: roz pal, sidefat?

ALBASTRUL ACVATIC, HIDRATAREA ŞI FRUMUSEŢEA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZIELE

Dar iată că şi în îngrijirea tenului am descoperit, primăvara aceasta, aceleaşi nuanţe de albastru.
Nu albastru ca cerul, ci albastru… precum puritatea apei revigorante.
Albastrul apei, regăsit în trei produse ce constituie un complex sistem hidratant Artistry Essentials de la Amway (235 lei).
Acesta a fost creat special pentru tenul normal spre uscat, aşa cum este al meu. Un ten care are nevoie de o îngrijire hidratantă pe durata întregii zile.
Sistemul hidratant de îngrijire a tenului include un demachiant, o loţiune tonică şi o loţiune hidratantă, care acţionează împreună, în trei paşi simpli, pentru un ten frumos şi sănătos.

Toate produsele din gamă sunt îmbogățite cu un amestec de ingrediente naturale, ce conțin complexul exclusiv Nourish 3* de hrănire şi refac bariera naturală de hidratare a tenului, menţinând un nivel optim de hidratare şi un ten sănătos.

Pentru a avea rezultatele mult dorite, trebuie aplicat demachiantul, lotiunea tonica, si crema hidratanta de doua ori pe zi (dimineata si seara).

#Află mai multe detalii despre produsele Artistry de pe AICI sau întreabă un reprezentant-întreprinzător Amway în România.

Iti doresc o primavara senzationala, plina de inspiratie, cu cer senin, de un albastru infinit, in fiecare zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *