Gallery

Black or white?

Mi-e clar: sezonul acesta nu numai că este complet atipic, dar mi-a mai şi lansat la fileu o maaare dilemă.

(Ei, nu, nu e aceeaşi dilemă pe care o avea Michael Jackson)

În primul şi în primul rând, primăvara asta m-a surprins cu o invazie de alb şi negru, prin toate magazinele, colecţiile şi trendurile!
Eu, cea înnebunită după culori, m-am trezit înconjurată din toate părţile de non-culori. Mai exact, de combinaţia clasică black-and-white.
Hmmm! Ce să fac? Să mă predau? Să aleg între alb şi negru? Să aleg alb cu negru? Sau să îmi urmez vechea pasiune pentru culori tari?

BLACK OR WITH MILK? BLACK ‘N WHITE!
Până şi în ceea ce priveşte cafeaua mea cea de toate zilele nu mai am linişte.
Tu cum o preferi? Neagră, simplă? Mie îmi place la nebunie cu lapte fin din belşug, chiar cu spumă de lapte. Şi cu miere.

Tchibo For Black n White

Tchibo For Black n White


Şi, totuşi, noua cafeaua Tchibo FOR BLACK ´N WHITE mă pune în dificultatea, aş spune chiar în imposibilitatea alegerii.
Căci e vorba despre aceeaşi cafea, aceeaşi savoare, însă cu două moduri de preparare, la fel de delicioase: fie ea neagră şi strong, dacă e musai, pentru dimineţile grele, în care nu mă pot trezi altfel, fie cu lapte, când vreau să mă răsfăţ cu o savoare gourmet.

DE CE E BUNĂ ŞI ALBĂ, ŞI NEAGRĂ.
Se pare că secretul constă în procesul unic şi special de prăjire îndelungată, prin care boabele de cafea sunt prăjite de trei ori mai mult o cafea obişnuita! Tchibo FOR BLACK ´N WHITE ne oferă, astfel, un gust puternic, indiferent dacă o consumăm neagră sau cu lapte.

De fapt (ca să fiu mai exactă – acum, că tot am aflat de la specialiştii Tchibo!), pentru a realiza cafeaua FOR BLACK `N WHITE, o parte dintre boabe sunt prăjite mai puţin, oferind nota subtilă. Şi celelate boabe sunt prăjite mai îndelungat, pentru o aroma puternică. Iar apoi… bănuiesc că boabele astea complet diferite sunt lăsate să iasă împreună la o cafea, să se împrietenească, să se combine 😉

Rezultatul?
Un mix subtil, o cafea puternică şi aromată, care îşi păstrează aroma şi în combinaţie cu laptele.

Ce găsim să cumpărăm şi în România?
Tchibo FOR BLACK `N WHITE, of course! Dar şi celelalte surori ale sale din familia Tchibo: Tchibo Exclusive, Tchibo Privat Kaffee, Tchibo Espresso, Tchibo Family, Davidoff Café, Eduscho şi sistemul Tchibo Cafissimo.

BLACK & WHITE, READY TO WEAR.
De curând am aflat că Tchibo comercializează şi alte produse in afara de cafea, adica haine, accesorii, aparate de cafea şi mici decoraţiuni pentru casă.
Unde?
In magazinul din Promenada Mall, un concept coffee shop Tchibo, inaugurat încă de acum 2 ani şi ceva.

Am descoperit aici o geacă de motor neagră, cool, din piele ecologica, 199 lei. Şi o eşarfă-tub cu imprimeu geometric alb-negru, 29 lei. Dar şi o geantă alb cu negru şi detalii aurii (59 lei), chic si versatilă, ce poate fi purtată şi transversal, dar şi ca geantă plic.
Ce mi-a mai plăcut din magazinul Tchibo şi nu le-am putut rezista, aşa că acum îi am în garderobă? Jeanşii slim fit gri-argintiu, 79 lei.
Şi, evident, noua cafea delicioasă Tchibo FOR BLACK `N WHITE 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *