Gallery

Beneficiile ingredientelor de la Marea Moartă

Din fiecare țară în care am fost (și, slavă Domnului, am avut șansa să tot văd țări, peste mări și țări!) m-am întors îmbogățită cu ceva aparte:
Din Peru cu incredibilul turcoaz al cerului, din Tibet cu munții, din Bali și Java cu frumusețea necondiționată a vieții, din Nepal – cu simplitatea vieții, din Thailanda cu zâmbetele, din Maroc cu boltile maure, din Iordania cu Petra cea Trandafirie… Iar din Israel – cu energia specială a locului.
O fi ea, această energie specială, “de vină” că m-am simțit atât de bine descoperind, zi de zi, Israelul. Și că pielea și părul meu s-au simțit și ele atât de bine – cât am stat acolo și le-am tratat regește cu produse de îngrijire de la Marea Moartă. Care, după cum probabil deja știi, au proprietăți absolut speciale, fiind pe bază de nămol, uleiuri și săruri bogate în minerale.

Ei bine, am avut șansa să încerc, pe pielea mea (la propriu), apa ultra-sărată din Marea Moartă – atât în Iordania, cât și pe malul israelian. Și m-am bucurat de beneficiile nămolului uleios adunat de la țărm. Și mare mi-a fost încântarea când, revenită în țară, am descoperit gamele de produse care chiar de acolo, din Israel, provin: gamele Sabon pe bază de ingrediente de la Marea Moartă!

Iată ce produse de îngrijire am testat și mi-au plăcut cel mai mult de la Sabon (despre care, când a apărut și la noi, în România, știam… doar că are săpunuri naturale excelente):

Exfoliantele Sabon.
Sincer, nu mă pot decide pe care dintre variantele delicios de aromate de exfoliant să o aleg! Cu iasomie, lamâie cu mentă sau lavandă cu mere?
Toate aceste combinatii de sare de la Marea Moartă şi uleiuri esenţiale de migdale şi soia sunt absolut încântătoare, de îți vine să le manânci.
Granulele de sare îmbogăţite cu minerale îndepărtează cu delicateţe celulele moarte şi regenerează pielea. Uleiurile au un efect intens și de durată de hidratare și de reconfortarea pielii, lăsând-o moale şi catifelată. Un exfoliant care îngrijește delicat pielea, o revitalizează şi îi menţine strălucirea şi catifelarea.
Exfoliantul de la Sabon este realizat pe bază de ulei de soia şi ulei de migdale şi este îmbogăţit cu minerale şi ingrediente esenţiale. Granulele de sare îndepărtează cu delicateţe celulele moarte şi regenerează pielea, lăsând-o moale şi catifelată.
Exfoliantele sunt disponibile în borcan de 320ml și de 600ml.

Mască pentru faţă, pe bază de nămol
Nămolul din Marea Moartă este renumit în întreaga lume pentru complexul de minerale şi vitamine esenţiale tenului pe care îl conține. Un complex ce are efecte purificatoare: usucă coşurile, reduce excesul de sebum, închide porii, protejează tenul împotriva îmbătrânirii premature.
Astfel, masca pe bază de nămol de la Marea Moartă ajută la purificarea şi catifelarea tenului, prin hrănirea pielii cu minerale binefăcătoare. Îndepărtează celulele moarte şi absoarbe sebumul în exces acumulat în piele. De asemenea, masca ajută la curăţarea tenului şi la închiderea porilor.


Cremă de mâini Dead Sea

Ideală pentru momentele în care ai pielea uscată și aspră, fie după vacanța pe crestele cu vânt ale munților, fie după cele petrecute în apa piscinei sau pe malul nisipos al mării – deloc prietenoase pentru piele. Crema este bogată în minerale de la Marea Moartă, care hrănesc şi protejează mâinile, înmoaie şi hidratează. În plus, este îmbogăţită cu un complex unic de uleiuri şi plante de la Marea Moartă, precum şi cu unturi naturale şi Aloe Vera pentru calmarea pielii.

Mască exfoliantă 3în1 Dead Sea
De ce îmi place? Pentru că exfoliază, recondiţionează şi hidratează pielea, totul într-un singur produs și într-o singură aplicare, după care pielea rămâne catifelată și luminoasă.
Îmbogăţită cu săruri calmante de la Marea Moartă şi alte ingrediente hrănitoare, masca conţine și particule exfoliante naturale, care lasă pielea fină, fină, ca de poveste!


Gel şerbet de corp Sabon

Imaginează-ți un gel ca un șerbet delicios din copilărie, care îți învăluie corpul cu o textură foarte uşoară. Gelul-șerbet conţine uleiuri de avocado şi aloe-vera, bogate în vitaminele A, D, E şi în acizi graşi esenţiali. Datorită texturii sale uşoare, şerbetul se absoarbe rapid în piele, conferindu-i vitalitate şi strălucire.
Este un produs foarte potrivit pentru zilele calde de vară, când poți să îl ții la frigider şi să îl folosești așa, rece, pentru revigorarea pielii după expunerea la soare sau după o zi caniculară.

Aștept cu nerăbdare să îmi împărtășești și tu experiența ta cu produse speciale din locuri speciale unde ai călătorit. Și, de ce nu, să testezi și să îmi spui cum ți se par produsele pe bază de nămol și sare de la Marea Moartă. Sper că vei fi la fel de încăntată și de cucerită așa cum sunt eu! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *