Gallery

Beauty noutăţi de primăvară

Poate de la faptul că, zilele astea, termometrele au luat-o razna, iar soarele ne-a tot zâmbit mai abitir decât în aprilie, am început deja să mă interesez cu nerăbdare de cele mai nou-apărute rochite roz din matase, de pantofii pastelaţi din piele întoarsă din noile colecţii şi de noutatile de pe rafturile de cosmetice din hipermarketuri.

Şi, dacă tot am aflat care sunt noutăţile primăvăratice, mă şi grăbesc să ţi le împărtăşesc:

C-THRU-SPRING-SET Lime Magic si Black Beauty si Elmiplant demachiant bifazic

NOUTĂŢI PARFUMATE:
C-THRU ne îndeamnă să întâmpinăm şi primăvara aceasta cu note elegante şi pline de energie. Şi, ca să completeze perfect aromele naturii înflorite, ne surprinde cu pachete speciale pentru momente speciale:

Pachetul C-THRU Lime Magic, cu Eau de Toilette 30ml + Deo Body Spray 150ml, doar 31,5 lei
Cea mai nouă gamă C-THRU, Lime Magic se dezvăluie ca un buchet îmbătător de energie.
I-am reţinut notele de trandafir, iasomie şi lămâie revigorantă, bergamotă şi ceai verde şi baza lemnoasă, de mosc. Verde şi transparent, Lime Magic este ca o escapadă din monotonia urbană, cenuşie în prospeţimea unei păduri înverzite.

Pachetul C-THRU Black Beauty, cu Eau de Toilette 30ml + Deo Body Spray 150ml, preţ 31,5 lei.
Misterioasă şi elegantă, femeia Black Beauty cucereşte prin aura condimentată şi citrată. Jucăuşă şi senzuală, îmblânzită de notele dulci de vanilie şi orhidee şi definită de lemnul de santal, paciuli şi ambră. La femme fatale 😉

###
DEMACHIERE CA LA CARTE
Toate ştim că demachierea este o etapă esenţială în ritualul nostru zilnic de frumuseţe – cheia pentru un ten curat şi sănătos.
Noutatea despre care nu mă pot abţine să nu îţi povestesc este demachiantul pentru ochi cu dublă acţiune de la elmiplant Skin Moisture, 10,48 lei (125ml).
Cu acest demachiant bifazic, demachierea devine mai scurtă, mai plăcută, mai eficientă şi mai confortabilă, chiar şi pentru clipele în care suntem pe fugă!
Cum funcţionează?
Concentrat în două straturi, unul apos şi incolor şi celălalt uleios şi uşor colorat, produsul are o acţiune dublă şi eficientă:
De curăţare în profunzime a urmelor de machiaj, dar şi hrănitoare pentru pielea sensibilă din jurul ochilor şi pentru gene, datorită uleiului de migdale 100% natural.
Plus că te demachiezi şi, în acelaşi timp, îţi şi hidratezi pielea, datorită complexului de hidratare avansată HYDRO NUTRIENT, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai recente tendinţe în cosmetologie şi formule inteligente.
Într-un singur pas, cureţi, deci, rapid şi uşor machiajul, inclusiv cel rezistent la apă. Iar pe piele îţi rămâne o peliculă fină, protectoare.

###
Print
KIT PENTRU UN PĂR MAI PUTERNIC
NIVEA tocmai a lansat o nouă “armă” revoluționară în lupta noastră continuă împotriva de degradării firului de păr. Punct ochit-punct lovit, cu NIVEA Repair and Targeted Care. O nouă gamă de şampon şi balsam care Îngrijeşte, Fortifică şi Protejează părul năzuros, tern după sezonul rece, cu vârfuri despicate.

Care sunt “agentii secreţi” care au speriat părul deteriorat?
Secretul este noua tehnologie Kera Detect, un sistem inteligent de reparare cu trei ingrediente active, redându-i sănătatea, supleţea şi strălucirea.
O componenta regenerantă, care identifica zonele degradate şi repara firul de păr exact acolo unde este nevoie.
Pantenolul, care pătrunde în profunzimea firului, hidratându-l şi conferindu-i rezistenţă.
Keratina lichidă, care repară si creează un strat de protecţie.
Şi, ultima, dar nu cea din urmă: arma secretă din toate preodusele de hair-care de la Nivea: formula revoluţionară Nutri Essences, ce îmbină hidratarea Eucerit® cu beneficiile uleiului hrănitor de macadamia.
Preţ şampoane: 13.68 Lei, 250 ml, respectiv 18.85 Lei, 400 ml. Iar pentru balsam: 13.68 Lei, 200 ml.

Iată câte noi motive avem pentru a fi şi a ne simţi frumoase în fiecare zi, şi primăvara aceasta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *