Gallery

Beauty News from Beauty One (partea I)

Beauty One ne incanta cu noutatile sale wow chiar acum, in prag de vara – momentul in care toate vrem sa ne recapatam fromele visate si tonusul, pentru o aparitii ravisante pe plaja, la piscina si la petrecerile din lungile seri caniculare.

SLABESTE INTELIGENT CU 7 NOROCOS:
Revoluţie în slăbirea profesională: Eximia HR77 Platinum

Ce spui, ai vrea ca, in numai 7 zile de tratament, sa pierzi până la 7 cm în talie? Ba chiar sa îţi remodelezi silueta, sa elimini celulita şi sa îţi modifici metabolismul?

Beauty One aduce în premieră în România noul Eximia HR77 Platinum inovaţia anului 2016 în slăbirea profesională. Cu nu mai puţin de 5 tehnologii ultra-performante înglobate într-un singur echipament, noul aparat Eximia revoluţionează tehnicile de slăbire, garantând cele mai rapide rezultate în tratamentele de slăbire şi de reducere a celulitei.

Ce este Eximia HR77 Platinum?
Cel mai performant aparat de slăbire profesională, inovaţia tehnologică cu putere amplificată, creată pentru a oferi rezultate uimitor de rapide.
Datorită tehnologiei avansate incorporată în inovatorul Eximia, acesta poate acţiona în profunzime chiar şi în cazul unui strat gros de ţesut adipos, oferind rezultate mult mai rapide.
Tehnologia evoluează în favoarea noastră şi ne oferă un aparat conceput parca după dorinţele noastre: ne ajută să slăbim localizat, rapid şi sănătos ajutându-ne să dobândim silueta la care visăm într-un timp foarte scurt.

Cum funcţionează?
Conceptul HR77 Platinum asigură o creştere exponenţiala a eficienţei tratamentului de slăbire datorită terapiilor inovative şi complet non-invazive pe care le deţine:
Laserul lipolitic are o acţiune sporită ce oferă un efect mult mai rapid în ceea ce priveşte pierderea centimetrilor de pe zonele cu probleme.
Puterea sporită a acestuia asigură distrugerea rapidă a ţesutului adipos şi eliminarea lui pe cale naturală.

– Multiporaţia – cu o intensitate mărită pentru o mult mai bună penetrare a ingredientelor active la nivelul celulei adipoase.
– Endoradiomag – tehnologie patentată ce combină Vacuumul endermologic cu Radiofrecvenţa monopolară şi Magnetoterapia. eElimină celulita în diferitele ei stadii, activează circulaţia sanguină, elimină toxinele, oxigenează ţesuturile, stimulează producţia de colagen şi elastină, redând elasticitatea pielii şi tratând vergeturile.
Acţiunea îmbinată a acestor terapii asigură rezultate garantate în remodelarea corporală: slăbire localizată mult mai rapidă, tratament anticelulitic avansat, eliminarea vergeturilor, redarea fermităţii pielii, eliminarea toxinelor.

Mai mult decât atât, tratamentul poate fi făcut zilnic pentru o remodelare corporală completă în care puteţi slăbi până la 7 centimetri exact în zonele dorite şi vă modificaţi metabolismul pentru a funcţiona în favoarea voastră.

Deci… inca o data, exact ca in povesti, ni se dovedeste ca cifra 7 este magica si norocoasa!

One thought on “Beauty News from Beauty One (partea I)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *