Gallery

Beauty News from Beauty One (partea a II-a)

Iti povesteam ieri ca Beauty One ne-a demonstrat, o data in plus, ca cifra 7 este norocoasa – mai ales cand este folosita in niste tratamente revolutionare profesionale pentru frumusete, cum este Eximia!
Tot in acest sfarsit de primavara ne-a mai facut, insa, o noua surpriza, la fel de spectaculoasa si eficienta: a lansat în România Colecția label.m Diamond Dust, linia de lux cu particule de diamant, în cadrul unui eveniment glamorous, elegant și rafinat, în noul sediu din Bd. Libertății 22 din Capitală.


SPARKLING BEAUTY!
Pe lângă particulele de diamant, linia de lux label.m conține șampanie, perle și petale de trandafir.

Haide sa stralucim, intreaga vara! Caci doar diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor, vorba seducatoarei Marilyn Monroe!

Roxana Ciuhulescu, Xonia, Eli Roman de la Realitatea TV, Simona Țăranu și Anca Dumitrescu de la Digi24, Bianca Dragomir și Alexia Talavutis alături de jurnaliști și bloggeri de beauty și lifestyle au descoperit și au testat în exclusivitate noile produse cosmetice marca label.m pentru îngrijirea părului și corpului cu particule de diamant, brand distribuit în România de Beauty One.

GAMA LABEL.M
Șamponul și balsamul cu particule de diamante curată cu delicatețe și echilibrează nivelul de hidratare al părului, fortifică și transformă firul de păr într-unul sănătos, incredibil de strălucitor și plin de volum.

Loțiunea de corp cu particule strălucitoare conferă pielii luminozitate și strălucire, hidratează în profunzime, transformă pielea ternă într-una catifelată și radiantă.

O altă atracție a evenimentului Beauty One powered by Sunday PR a fost geanta de vară colorată și extravagantă realizată de designerul Jean Pierre Braganza special pentru label.m. O geanta cu un design special, Pop Art, din colecția Spring – Summer 2016 de la “London Fashion Week” – o geannta de care m-am indragostit pe loc si cu care sigur o sa ma tot vezi, vara aceasta. Geanta se poate găsi atât în saloanele partenere Beauty One, cât și pe www.luxbeauty.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *