Quote

Beauty goodies by Mary Cohr

In magazinul Xpert Beauty Baneasa, la deschiderea căruia am participat lunile trecute, tocmai ce s-a lansat cel mai nou tratament complet de lifting si fermitate – AGE FIRMING MARY COHR.
A fost un eveniment memorabil, ca toate cele organizate de inimoasa echipa TOP LINE, si sustinut de carismatica Cynthia Lambert, International Educational Manager Mary Cohr. Un eveninent ce si-a incantat cu noutăți toti invitatii, de la reprezentantii revistelor cu sclipici pana la bloggers si influencers din zona de beauty & health.

Invitatii au avut posibilitatea sa testeze in premiera formulele unicat care se regasesc in acest tratament. Atmosfera a fost una relaxata, acestia avand posibilitatea sa interactioneze cu Cynthia si sa afle secretele unui ten perfect.

Solutiile de infrumusetare Mary Cohr au la baza ingrediente unicat, dezvoltate in jurul uleiurilor esentiale naturale pure. Filozofia de beauty Mary Cohr consta in inglobarea in solutii de ultima generatie a ingredientilor naturali puri, cu rol holistic de imbunatatire a activitatii celulare si relaxare a simturilor.

Tratamentul nou lansat cuprinde o combinatie unica de miscari de masaj de lifting, dezvoltate special pentru fiecare zona vizata. Construit in 4 pasi, tratamentul AGE FIRMING este inovator atat din perspectiva formulelor, cat si prin tehnica de masaj care stimuleaza fermitatea celulara.

Tratamentul debuteaza printr-un dublu gomaj special, atat enzimatic, cat si mecanic, continua cu ser cu o concentratie ridicata de acid hialuronic, pentru umplerea ridurilor, si doua masti din bioceluloza, create pentru fata si decolteu. Ingredientii folositi in pasii acestui tratament nu doar stimuleaza productia naturala de fibre elastice (colagen si elastina), ci au un rol protector continuu asupra acestora.

Efectul de lifting si ferimitate obtinut in urma tratamentului efectuat in cabinetul cosmetic este continuat si acasa prin folosirea MASTII FERMETÉ LIFTING, lansata concomitent cu noul tratament. Aceasta masca din bioceluloza este infuzata cu ser care creeaza la suprafata pielii un film tensor cu efect vizibil imediat.
Rezultate imediate: ten vizibil mai ferm!
Rezultate demonstrate: INSTANT si de DURATA: efect de lifting.
Durata: 50’
Pret recomandat: 90 euro

Tratamentele Mary Cohr reprezinta solutia completa, avansata tehnologic, inspirata din beneficiile ingredientelor naturale pentru:
– Pierderea fermitatii
– Pierderea volumului si relaxarea contururilor faciale
– Riduri
– Gat si decolteu ridat
– Pierderea stralucirii

OFERTA speciala de lansare in SALOANE
Cura de 4 tratamente AGE FIRMING MARY COHR (3 + 1 CADOU) si 1 cura Jeunesse pentru acasa (Essences Vitales pentru piele deshidratata 5 ml, serum Nouvelle Jeunesse 5 ml, crema Nouvelle Jeunesse 15 ml si masca Nouvelle Jeunesse 15 ml), la pretul special 1,255 lei, fata de 1,875 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *