Quote

Beach body

👙Ok, e iunie, mai și plouă, dar mai și stă! Vacanțele bat deja la ușă, in câteva zile se anunță deja zile perfecte de plajă.

🩱Eu plec în Grecia săptămâna viitoare și, cu gândul la superbele plaje de acolo, am început deja să “răsfoiesc” cataloagele virtuale și să sorb din priviri costumele de baie si item-urile pentru plajă. Si, ca de obicei, colecțiile Diesel mi-au furat privirile si inima!

🌅Diesel Beachwear – colectia de costume de baie si accesorii pentru plajă Vară 2021

🏝Diesel s-a pregătit de vară şi aduce ȋn prim-plan colecţia de costume de baie pentru femei şi bărbaţi. O selecţie amplă, din care ies ȋn evidenţă culorile neon, motivele tie-dye şi, ȋn colecţia pentru femei, materialele strălucitoare şi decupajele.

👒Fie că vorbim despre costumele ȋntregi sau deux-piece pentru femei, ori de short-urile de baie pentru bărbaţi, piesele dezvăluie brandingul Diesel, dar şi printuri camuflaj ori cu palmieri pictaţi ȋn peisaje tropicale.
Piesele reversibile permit o şi mai mare creativitate ȋn styling, iar detaliile fluo oferă un accent „stand out”.

⛵Selecţia include şi şepci, prosoape pentru plajă, rucsacuri, dar şi item-uri de purtat la plajă peste costumul de baie.

Între timp te las în compania unui zâmbet până la urechi, sub inconfundabila semnătură Diesel. Un zâmbet molipsitor, sunt convinsă:

Iar, în rest, număr zilele rămase până la plecarea în vacanță și, recunosc, aștept cu nerăbdare lansarea colectiei Diesel Spring-Summer 2022 semnate Glenn Martens (chiar luni, pe 21 iunie)!
See U soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *