Gallery

Bărbatul ideal dă în șoaptă cu aspiratorul

Știi ce spune un bărbat în timpul curățeniei generale prin casă?
– Draga mea, spune-mi când să ridic picioarele, ca să dai cu aspiratorul și pe sub fotoliu.

Păi, deh, s-o fi inspirat și bancul ăsta din realitatea înconjurătoare, căci mulți bărbați încă își culeg din tradiția noastră mioritică niște obiceiuri clișeice:
Femeia, împărțită în cele 529 de părți componente, plus piesele de rezervă, dă de mâncare la pisică (dacă a fost el de acord să își ia), face temele cu copiii (dacă au), spală, calcă, îl iubește, face curățenie, face piața, gătește, se gătește, machiază, coafează și epilează, socializează la telefon cu prietenii comuni (ba chiar și cu soacra, dacă are). Toate cele mai sus enumerate făcute simultan, se înțelege, că de aia e femeie, pentru că poate!
În timp ce bărbatul șade și cugetă. Din greu. Și asta îi ocupă toată ziua.

Acum, lăsând gluma la o parte, sau am avut eu parte de bărbați speciali, harnici și nefrustrați în relațiile mele, sau s-au schimbat bărbații moderne?
Căci, sincer, chiar observ că au început să devină mai resonsabili, mai activi în viața de cuplu, mai atenți și mai implicați. Bărbatul modern participă activ la treburile casei, la decizile cuplului, la viața de cuplu.
Bărbatul modern este atent, relaxat, sigur pe el și demn de încredere. Pe el te poți baza oricând. E cool, puternic și silențios. Sau, cel puțin, trăgând cu ochiul la noua campanie Rowenta, la noul Silence Force Multi-Cyclonic, eu eu așa am reținut, că bărbatul ideal chiar există 😉

THE SOUND OF SILENCE
Silence Force Multi-Cyclonic de la Rowenta este singurul aspirator care combina performanta absoluta a sistemului multi cyclonic cu cel mai inalt nivel de silentiozitate.

Cand ne planificam activitatile zilnice, fie cele din viata personala ori profesionala, ne dorim parteneri de nădejde. Și performante absolute la orice nivel.
Solutiile inovatoare dezvoltate de specialistii Rowenta in curatenie ne ajuta sa obtinem rezultate excelente in interiorul propriului camin.
Cu o putere de aspirare de 750W, Silence Force Multi-Cyclonic este la fel de eficient precum modelul anterior de 2100W, dar cu un consum de energie redus de pana la 50%.

CURĂȚENIE CÂT AI ZICE “ȘOAPTĂ”!
Silence Force Multi-Cyclonic este proiectat pentru a fi cel mai silentios aspirator din categoria sa, inregistrand doar 68 decibeli la putere maxima.
Daca ne gandim ca o soapta masoara in jur de 20 de decibeli, este lesne de inteles performata ce sta la baza tehnologiei Silence Force Multi-Cyclonic. Fiecare componenta a aparatului a fost gandita pentru a obtine maximum de putere, utilizand tehnologia Rowenta de reducere a zgomotului: motor suspendat si izolat ce minimizeaza vibratiile, cap de aspirare special optimizat, maner acustic.

Tehnologia MULTI-CYCLONIC asigura un proces de separare a aerului de praf in doua etape: aerul este aspirat si centrifugat in ciclonul central, trecand apoi prin cele 4 cicloane laterale.
Astfel, 99% din praful aspirat a fost eliminat complet. Procentul de 1% ramas este apoi directionat catre alte trei niveluri de filtrare: spuma, filtru din metal pentru micro particule si un filtru HEPA13 -acesta purifica aerul evacuat si elimina pana la 99,95% din alergeni.

Silence Force Multi-Cyclonic are o capacitate de stocare a prafului de 2 litri, iar datorita sistemului exclusiv de gestionare a prafului aspirat CLEAN EXPRESS ERGO, containerul este golit in doar trei pasi simpli: usor de indepartat, usor de manevrat prin apasarea unui buton, usor de golit.

TRENDY
Dincolo de performatele tehnologice, Silence Force Multi-Cyclonic de la Rowenta are culori trendy, design practic si un set de accesorii compus din perie Ergo Comfort Silence pentru suprafete dure si covoare, perie pentru parchet, duza pentru spatii inguste, perie pentru mobila si perie integrata Easy Brush.

ȘI, DACĂ VREI SĂ COMUNICI CU EL ȘI DESPRE EL…
…Rowenta lanseaza primul Facebook Messenger Chat Bot asociat unui brand din Romania!

Chat Bot–ul sau “Aspirajutorul Rowenta” (http://m.me/AspirajutorulRowenta/) este un serviciu care ofera asistenta in alegerea unui aspirator Rowenta, intr-un mod social media friendly. Chat bot-ul are asociata personalitatea unui robot vorbaret, simpatic, expert in tehnologie, dar putin naiv in alte subiecte, ceea ce il face amuzant. Personalitatea lui reiese din dialogurile distractive presarate in timpul conversatiei, cat si din identitatea lui vizuala. Este foarte sociabil, te saluta si te intreaba „ce mai faci?”, se „scurtcircuiteaza” daca ii vorbesti urat si isi ia la revedere in multe feluri.
Functionalitatea chat bot-urilor este disponibila la nivel international incepand cu luna aprilie 2016. “Aspirajutorul Rowenta” este un proiect ongoing, noi functionalitati urmand sa fie adaugate si in functie si de feedback-ul utilizatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *