Gallery

Avem o pila pentru picioare perfecte!

O dimineata perfecta a unei zile de munca incepe… cu o cafea buna pe un ponton umbros, pe malul lacului Herastrau, cu discutii relaxate despre vacante si frumusete, cu muzica buna si prieteni vechi si noi in jur.
Recunosc, I love my job! Nu e cazul sa ma urasti pentru zile de lucru care incep astfel… si continua cam in acelasi fel. Da, sunt o norocoasa. Sa am parte de clipe de rasfat, de lansari wow, sa aflu prima despre nouatile de beauty si fashion, asa cum s-a intamplat si astazi:
de dimineata am aflat totul despre inventia minunata care ni se asterne la picioare (la propriu), mai exact pila electrică Urgo pentru îngrijirea călcâielor si talpilor. Soluţia rapidă şi eficientă la una dintre cele mai des întâlnite probleme: pielea inestetica, îngroşată şi crăpată de pe călcâie.

Lansarea pilei electrice Urgo s-a facut într-o atmosfera relaxantă, alaturi de bloggeri, juralisti de beauty si vedete. Geanina Ilieş, Diana Munteanu, Cori Grămescu şi Maria Andrei ne-au împărtăşit din experienţa lor personală şi au explicat de ce este important să avem călcâie frumoase şi sănătoase. În plus, a luat cuvântul la eveniment şi Corina Oprescu, brand manager Urgo, această prezentând proprietăţile produsului şi beneficiile utilizării acestuia, iar Georgiana Tranca, marketing manager la The Bar – Beauty Salon din incinta Promenada Mall (m.facebook.com/TheBarBeautySalon/) a prezentat informaţii utile şi trucuri pentru îngrijirea picioarelor.

S-a povestit despre femeia modernă, agitaţia zilnică, multele drumuri pe care trebuie să le facem şi cum ne afectează aceste lucruri. Bătăturile, pielea îngroşată şi senzaţia neplăcută produsă de acestea pot fi îndepărtate, acum, cu uşurinţă folosind pila electrică Urgo. Iar ca dovadă, evenimentul a fost condimentat cu momente de dans menite să le reamintească invitatelor cât de importanţi sunt paşii de zi cu zi.

Astfel, Cori Grămescu a subliniat faptul că este important, nu doar să arătăm bine, ci şi să ne simţim bine, în timp ce Diana Munteanu a povestit cum ne poate ajută pila electrică de la Urgo să ne bucurăm de o viaţă cât mai activă, în care cariera şi reuşitele personale se împletesc zilnic. În ceea ce priveşte moda şi frumuseţea, ne-au împărtăşit câteva lucruri Geanina Ilieş şi Maria Andrei.

DESPRE CE PILA AVEM PENTRU NISTE TALPI PREGATITE DE AFISAT IN SANDALE:
Este simplu de utilizat şi deosebit de practică, elimină pielea îngroşată, redă supleţea pielii de pe tălpi. In plus, este rezistentă la apă, are mâner ergonomic si se poate spala şi refolosi!
Si beneficiază de garanţie pentru o perioadă de 24 de luni de la achiziţionare (în ţările membre UE). De asemenea, se găsesc şi rezerve pentru pilă, comercializate separat.

Intreaga vara avem pile (de) la Urgo pentru talpi numai bune de afisat in sandale si de o piele impecabila.
Peria este disponibila în famaciile Sensiblu, Farmacia Tei & Bebe Tei, cât şi în Bebe Supermarket. Pret recomandat – 99 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *