Gallery

Aurora boreala la purtator

Te invit la un nou exercitiu de imaginaţie:
Închide ochii pentru câteva clipe şi… imagineză-ţi că eşti la Polul Nord.
Uită de frigul cumplit! (Pe bune, el chiar nu contează în imaginaţie.) Concentreză-te doar asupra peisajului mirific şi a culorilor unice ale cerului polar, ale tundrei arctice, ale aurorei boreale. Un vis hibernal!

Aurora - o colectie de lacuri de unghii CND absolut fascinante.

Aurora – o colectie de lacuri de unghii CND absolut fascinante.

Şi iată că visul este transformat, iarna aceasta, în realitate. Căci CND îl aduce la îndemâna ta, mai exact – îl aşterne direct pe unghiile tale.
Prin noua sa colectia, Aurora. O colecţie de lacuri de unghii ce reuneste pasteluri stralucitoare si nuante suprarealiste, glaciare.

Descoperă şi tu stilul festiv care să te inspire întreaga iarnă cu poveştile şi culorile lui. Şi fii gata sa iesi din tipare. Eu mi-am asternut deja glitter-ul gri-bleu, in nuanta chiciurei si cativa fulgi albi pictati pe unghie.

Culorile din colectia Aurora – Nordic Lights, Winter Glow, Glacial Mist, Tundra – sunt disponibile in varianta Shellac, care stă perfect de unghii 2 săptămâni, dar şi în formula Vinylux, un lac special pentru femeile care isi doresc versatilitate si nuante noi de manichiură in fiecare saptamana.

#Scurt dictionar de buna purtare:
SHELLAC
este lacul de unghii semipermament care iti ofera 2 saptamani de stralucire intensa. Se aplica precum un lac. Protejează unghia, precum o scoică preţioasa ei perlă. Se poarta ca un gel. Si… se indeparteaza in doar cateva minute!

VINYLUX
este o adevarata descoperire tehnologica: un lac de unghii care rezista timp de o saptamana si arata impecabil! Expunerea la lumina naturala sigileaza culoarea, creand un strat foarte rezistent si durabil. Vinylux se usuca foarte rapid, fara a fi nevoie de lampa UV, arata spectaculos si isi mentine stralucirea in timp.

De Sarbatori, transformă-ţi manichiura în cel mai deosebit accesoriu şi… lasă Aurora boreală să îţi desfete mâinile cu nuanţele şi irizaţiile sale fascinante, ireal de frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *