Quote

Anul acesta mi-am început deja vara… pe terasa la Hilton

Vești bune pentru toți gourmets din București: Roberto’s se mută peste vară pe terasa La Strada – terasa de la Athénée Palace Hilton. Am redescoperit-o cu încântare într-o seară extrem de caldă și, bonus, cu lună plină, săptămâna trecută, la lansarea noului meniu Roberto’s.

La Strada - terasa Hilton

La Strada – terasa Hilton


Seară relaxantă, elegantă și rafinată, în care Athénée Palace Hilton a redeschis oficial terasa restaurantului Roberto’s, La Strada, și a lansat și noul meniu de vară creat de Hilton Executive Chef Franz Conde împreună cu Roberto’s Chef Marco Magri.

MENIUL DE VARĂ ROBERTO’S
În această vară, pe terasa La Strada atracția principală va fi zona de grătar, unde vom folosi un nou grătar acoperit, din ceramică, care ne permite să pregătim mâncarea într-un mod special, diferit de cuptoarele italienești cu lemne. Astfel, oaspeții Roberto’s vor putea savura fripturi clasice italienești, cum ar fi Galletto Lombardo (puișor la grătar), Bistecca Toscana (biftec de vită), Gamberi Rossi (creveți roșii mediteraneeni) sau Polpo (caracatiță), așa cum ne-a precizat Chef Franz Conde.

În cazul în care preferi o cină elegantă, felurile clasice de mâncare din meniul Roberto’s sunt, de asemenea, disponibile: Orecchiette cu cârnați și broccoli, Risotto cu fructe de mare, sau Cotoletta alla Milanese (cotlete de vită) cu trufe.

ATMOSFERĂ RAFINATĂ PE TERASA LA STRADA DE LA ATHENEE PALACE HILTON
Odată cu redeschiderea spațiului de vară, oaspeții se pot bucura de muzica bună și atmosfera relaxantă de pe terasă nu numai pentru a lua masa în aer liber, dar și pentru seri liniștite savurând un cocktail și câteva gustări italienești, cum ar fi mini-pizza a la Sophia Loren sau un Panino rustic (focaccia de casă).

Tot pentru aceasta vară, chefii Franz Conde și Marco Magri pregătesc o serie de întâlniri exclusive cu iubitorii artei culinare, în cadrul unui nou concept de Cooking Master Class – Tavolo dello Chef.
Împreună cu sommelierii Roberto’s, cei doi chefi vor împărtăși din secretele combinării Pura Cucina Italiana cu cele mai bune vinuri din Romania, în cadrul unor clase de gătit săptămânale, special create pentru pasionații de bucătărie!

Pentru informații suplimentare despre Roberto’s sau pentru a rezerva o masă în restaurant: +40731 305 777 sau e-mail la adresa reservations@robertos.ro. Mai multe informații pe www.robertos.ro și https://www.facebook.com/robertosbucharest.


RESTAURANTUL ROBERTO’S BUCUREȘTI

Inspirat de Restaurantul Roberto’s al hotelului Hilton din Amsterdam, Roberto’s este principalul restaurant al hotelului Athénée Palace Hilton, un loc perfect de întâlnire pentru mese elegante dar și pentru evenimente exclusiviste. Roberto’s are o capacitate de 108 locuri, spații intime în jurul șemineului, dar și un separeu pentru mese private de până la 14 persoane, la care se adaugă peste 90 de locuri pe terasa La Strada, deschisă din aprilie și până în octombrie. Oaspeții restaurantului Roberto’s pot savura un meniu tradițional italian, preparat din cele mai bune ingrediente pentru o experiență de neuitat.

Cât despre celebrul Hilton ce ar mai fi de adăugat? Cu un prestigiu extraordinar și definind standardele ospitalității deja de peste un secol, Hilton Hotels & Resorts își întâmpină cu mândrie oaspeți din întreaga lume, în cele 570 de hoteluri de pe șase continente. Experiențe memorabile pentru fiecare oaspete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *