Gallery

Anotimpul în care Înfloresc Trandafirii Roz

Cu siguranta vara lui 2015 aş numi-o Anotimpul în care înfloresc Trandafirii Roz. Anotimpul in care am descoperit, cu incantare, BLOOM OF ROSE – noua colectie de makeup 2015 de la Guerlain.

ISTORIA TRANDAFIRILOR GUERLAIN
Guerlain, un pionier în crearea texturilor pentru buze, a descoperit în Anglia secolulului 19 “Liquid Bloom of Rose”. Un lichid ușor nuanțator, ce putea fi folosit pe buze și în pomeți.
Reinterpretat de Pierre-François-Pascal Guerlain, fondatorul casei, sub denumirea “Extrait de Roses pour les lèvres”, acest lichid nuanțator pentru buze trandafirii ia amploare și are un mare succes până în 1958.

BUZELE TALE – DOUĂ PETALE: KISSKISS ROSELIP
Înainte foloseam rujul pentru culoare și balsamul pentru îngrijirea buzelor. Acum nu mai trebuie să alegem, căci Guerlain ne propune un nou balsam colorat pentru buze, KissKiss RoseLip.
Îmbogățit cu ulei de trandafir și ulei de jojoba, balsamul aduce 3 avantaje într-un singur produs: hidratare, efect de volum al buzelor şi culoare.
Colectia este inspirată de nuanțele delicate ale petalelor de trandafiri, de la roșu pasional la rozul delicat şi la cel romantic, natural.


#TRUC: Cum să creezi efectul de petale de trandafiri?
Aplică KissKiss Roselip pe toata suprafața buzelor.
Apoi aplică ruj KissKiss în acelaşi ton, doar la colțurile buzelor, pentru a crea un efect 3D, de contrast al texturilor.

NU BUJORI, CI TRANDAFIRI ÎN OBRĂJORI: ROSE AUX JOUES
Guerlain relansează în acest an Fardul de obraz Rose aux Joues, intr-o versiune mono, cu o textură de pudră-iluminatoare, în 3 tonuri delicate, ce se pot combina perfect cu noua gama pentru buze.

BAZA PENTRU UNGHII TRANDAFIRII, NAILIFT GUERLAIN – ediţie limitată
Şi, pentru unghii delicate şi trandafirii, Guerlain ne propune o noua baza de unghii, ce protejează si imbunătățeste treptat calitatea unghiilor. Formula bogata in vitamina E si ulei de argan îţi regenerează şi întăreşte straturile superioare ale unghiei.

Acestea fiind spuse, declar deschis Anotimpul în care Înfloresc Trandafirii Roz. Un anotimp care va fi pe buzele şi pe chipul tuturor celor care cunosc secretul. Parola? Rose Guerlain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *