Quote

Animal print – must have în garderobă!

Toamna se numără bobocii, pantofii noi și piesele vestimentare cu animal print din garderobă. Cu acest slogan în minte am plecat la shopping vineri, în descoperirea magazinului Humanic nou deschis în Mega Mall… Și gândurile și dorințele mi s-au împlinit și s-au transformat în realitate! Toate!

A NEW SHOP – A NEW DREAMLAND OF SHOES
Noul magazin Humanic din Mega Mall este un adevărat tarâm de basm pentru iubitorii de pantofi, orice vârstă și preferințe în materie de modă am avea; este, practic, locul de întâlnire al tendințelor în încălțăminte și al brandurilor care creează cele mai importante coordonate ale modei și profită de reduceri speciale de deschidere.
Și, în plus, vine și cu un nou concept: o nouă experiență de shopping. Și cu o mega-surpriză pentru clienți: cu ocazia inaugurării noului magazin din Mega Mall, HUMANIC organizând o tombolă unică, cu un câștig uluitor – un permis pe 1 an întreg la pantofi, gratuit în HUMANIC Mega Mall.

Cel de-al 11-lea magazin Humanic pe harta celor deschise de grupul Leder und Schuh în România, dedicat exclusiv iubitorilor de încălțăminte și accesorii, cu elemente clasic-elegant și young fashion, magazinul este gândit în cel mai mic detaliu pentru a crea din experiența de shopping locul ideal pentru o călătorie relaxantă în universul pantofilor care reflectă bunul gust și calitatea. Pot să mărturisesc (asta este, mi-o asum!) că am ieșit de acolo după 2 ore jumătate, tot probând ghete și pantofi și cizme… M-am lăsat fascinată de toate noutățile din colecțiile de toamnă-iarnă, iar timpul a trecut incredibil de repede, cât ai zice “Pas de dans”.


FALL IN LOVE WITH THE FALL MUSTHAVE

Pentru această toamnă am dat deja iama printre noile colecții și mi-am cumpărat câteva piese vestimentare cu animal print, trendul atât de iubit și de mmmmrrrrr al sezonului. Evident, deci, că am rămas lipită de rafturile din Humanic unde tronau, ca niște adevărate regine – neîncoronate (încă!), dar hiper-trendy- niște ghete din piele întoarsă bordo, cu toc stiletto îmbrăcat în blană cu imprimeu de jaguar. Un vis de la Lazzarini! Atât de comode, încât cu greu mi-am mai amintit să mă descalț de ele, după ce le-am probat și trebuia să le duc la casă ca să le achit.
Nu-i așa că ar fi cazul și momentul să aduc în discuție și superba geantă în ton – din piele bordo, cu insert din blană cu animal print și detalii metalice supradimensionate, absolut wow?!

Pentru vacanța din America Latină am ales o pereche de pantofi sport de la New Balance, negri complet, dar dintr-o combinație extrem de interesantă și de jucăușă de texturi: piele, piele întoarsă și fâș impermeabil.

În rest, în apărarea mea, ca să înțelegi de ce am stat pest 2 ore jumătate probând și admirând noile colecții din noul Humanic, pot doar să recunosc că am fost fascinată de nenumărate piese de rezistență din magazin, de la încălțăminte în stil clasic până la pantofi ultra-moderni, în ultimele tendințe ale sezonului, din celebre branduri exclusive precum Cate Gray, Lazzarini, Rowland Brothers, Pat Calvin, Urban X, Frank Walker și mărci internaționale de notorietate precum GUESS, Vagabond, Tommy Hilfiger, Högl, Tamaris, Pepe Jeans, Converse, Nike, Puma, Adidas, Lacoste, New Balance, Ecco, Clarks, Geox, Bugatti și Superfit.


HUMANIC TRENDS

În centrul atenției este, evident, întreaga colecție HUMANIC pentru sezonul de toamnă-iarnă ’18, care reunește tendințele de actualitate de la sneakers ugly dar cool, cu tălpi groase și foarte vizibile, la Biker Boots cu profile masive, tălpi groase și accesorii metalice, trecând apoi la botinele cu tocuri stilate, cu vârfuri ascuțite și la senzaționala nuanță a toamnei, barolo, acel roșu rubiniu stins care domină cald calapoadele feminine de pantofi, cizme și genți.

Tendințele ne surprind plăcut și cu botinele Chelsea, care își continuă povestea de succes sau cu bocancii cu talpă profilată, care preiau detaliile de la modelele tehnice de drumeție și devin piesa de referință a sezonului. Însă top-tendința care dictează must-have-ul sezonului sunt cizmele cu carâmbii lejeri și falduri moi, purtate cu dresuri din nailon sau chiar pe piciorul gol, care au aspect extravagant și apar în nuanțe de gri, bej, rubiniu și negru. Pentru petrecerile de neuitat, pantofii cu tocuri medii, mult glitter și barete garantează succesul ținutelor și conferă multă feminitate și glamour ținutelor în stilul anilor ’80.

Ce spui, accepți invitația mea, de a descoperi noua destinație HUMANIC? Câștigi cu siguranță o experiență de shopping inedită și, de ce nu, chiar marele premiu al tombolei! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *