Quote

Am fost model pentru o zi la retro party Lady Marmalade. Și m-am distrat de minune!

ȘI AM SPUS DA
Provocarea lunii iulie a venit pe neașteptate, zilele trecute, într-o după-amiază caniculară:
– Ileana, vrei să fii “modela” pentru o zi?
– ?!?, am rămas eu mută, neînțelegând ce vrea Miha de la mine.
– Să prezinți o rochie retro la petrecerea Lady Marmalade de la The Retro Shop
– Păăăi…., am încercat eu să îngaim.
– Seara se va lăsa cu o prezentare de modă și cu multă distracție. Și vreau modele atipice – real people, pe care să vină bine rochiile cool din colecțiile de vară din magazin.

Am procesat informația… îndelung (timp de fix 1 secundă!!!). Și am zis cel mai hotărât DA din viața mea. Nu mă întreba de ce, căci asta m-am tot întrebat și eu seara, după ce am realizat că acceptasem provocarea Mihaelei și de abia atunci mă apucaseră emoțiile, iar îndoielile năvăliseră in stoluri în mintea mea.

“Pe bune?! Eu? Să defilez într-o prezentare de modă? Într-o rochie scurtă? În fața atâtor oameni?! OMG! Ce o fi fost în capul meu când am acceptat?!”
Singura explicație logică ar fi că m-am lăsat dusă de val din simplul motiv că îmi place extrem de mult stilul vintage – mă prinde bine și îl abordez de fiecare dată când am ocazia, fie că este vorba de coafură, de un detaliu, un accesoriu sau un articol vestimentar…


Vaaaai, nu poate fi mai rău decât ridicolul ridicolului – scena asta dintr-un film din anii 60, cu Dalida în rolul principal, interpretând o împiedicată pe scenă 🙂

PROBELE PENTRU PREZENTAREA DE MODĂ
În fine, am zis Da, deci Da a rămas!
Ieri, în ziua prezentării, am probat la cabină nici mai mult nici mai puțin 11 rochițe, din cele 3 colecții super cool din The RetroShop. Una mai frumoasă decât alta. Ax Paris – 5 rochii. Pop Boutique – 5 rochii. Greu, greu de ales: îmi plăceau toate! Învingătoarea a fost rochia albastră din in, cu decupaje în cerc și inserții roșu cu alb din colecția Marmalade. Îmi venea ca turnată și… a fost dragoste la prima vedere!

rochie Lady Marmalade by The Retro Shop

rochie Lady Marmalade by The Retro Shop

PE CATWALK
Întotdeauna am avut fantezii cu perioada anilor ’60. Efervescență, emancipare, rochii cu croiuri impecabile și imprimeuri geometrice și coafuri superbe, Beatles, revoluții în mentalitate, în politica și în tehnologie (omul a ajuns în spațiu. Și pe Luna!).

Iar eu, în cinstea perioadei, m-am urcat ieri în premieră pe un scuter – si nu oricare scuter, ci unul retro de la Lambretta. Și am defilat, zi de vară până-n seară, în rochița mea superbă Marmalade, accesorizată cu niște stilettos nude, cu toc înalt, înalt și cu o coafură retro cu volum. Și, evident, cu nelipsitul ruj roșu pe buze și tuș negru pe pleoape, ca întregul look retro, a la anii 60, să fie complet.

Până duminică, pe 9 iunie, distrează-te și tu la o sesiune pe cinste de shopping, cu rochițe retro, în culori electrice, uni sau înflorate, care te poartă direct în veselii ani 60. Plus că The Retro Shop a dat startul în cornerul său trendy, chic & retro din Ion Mihalache 128 si la reduceri pe bune: 2 rochite din colectia Pop Boutique costă doar 150 de lei și discounturi generoase la rochiile Marmalade și Ax Paris.
Let’s retro, baby!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *