Gallery

Am fost la cel mai spectaculos Fashion Show Atipic

Invidiati-ma, aruncati cu confeti multicolore in mine, trimiteti-mi mesaje de amenintare pe Facebook, dar… ups! I did it again! Iar am fost intr-un loc minunat si am avut parte de experiente unice!
Weekendul acesta, mai exact sambata care a trecut, pe 17 octombrie, am participat la cel mai spectaculos Fashion Show Atipic, la Sun Plaza.

Brand-uri cu tradiție în România, dar și în întreaga lume, precum Ataellier, Benvenuti, BSB, C&A, Colin’s, Columbia Sports Wear, Deichmann, Desigual, Decimas, Hervis, saloanele Geta Voinea, Sephora, Meli Melo, Mizar, Neofashion, Office Shoes, Optiblue, Parfois, Poema, V Generation by Vans și Yves Rocher, au fost reunite de la ora 6 la Sun Plaza, intr-o prezentare de moda inedita, in care noile colectii de toamna-iarna au defilat intr-un show de exceptie cu skateri, rolleri şi bikeri O cafea la Second Cup a asezonat pleiada brand-urilor cu aromă de octombrie.

Pentru prima data in Romania, fashion show-ul a fost transmis live pe www.sun-plaza.rocks si pe www.eva.ro.
Fetele cool, talentate foc si frumoase de la trupa Amadeus au animat atmosfera cu un concert de senzaţie iar alături de manechinele inedite vedetele Geanina Ilieş, Anca Serea şi Dana Săvuică s-au distrat copios.
Gazda evenimentului a fost Diana Munteanu.

Evenimentul organizat de catre Sun Plaza Shopping Center a marcat lansarea colecţiilor toamnă – iarnă 2015 ale brandurilor gazduite de Centrul Comercial.
Si face parte dintr-o serie de activităţi special destinate celor pasionaţi de modă, shopping de senzaţie şi distracţie, un eveniment creat de Sun Plaza pentru cei care știu că stilul personal este liber în diversitatea urbană.
Sa vina iarna, zic! Caci toate colectiile arata senzational, sa le tot purtam cu stil si atitudine chic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *