Gallery

Alegerea Paulei

CINE ESTE PAULA?
Despre Paula sau, mai exact, despre alegerea ei – “Paula’s Choice” – am aflat acum doi ani şi ceva de la C., prietena mea din Sibiu, care se luptă de când se ştie cu un ten hiper-sensibil şi, practic, alergic la orice.

A citit ea pe nişte bloguri despre nişte produse de îngrijirea tenului şi corpului numite Paula’s Choice.
S-a documentat apoi mai mult şi mai mult despre crèmele astea, care păreau că fac minuni pentru tenul răzvrătit. A aflat de la cele care le folosesc în întreaga lume că sunt create de Paula Begoun – expert internațional cu state vechi în industria cosmetică. Şi că au rezultate uimitoare, fără promisiuni false.
Aşa că pe loc şi le-a comandat online din State. Şi a rămas dependentă de ele.

Unde mai pui că acum sunt deja disponibile şi în România, prin http://www.paulaschoice.ro, dupa cum am aflat, acum cateva saptamani, la intrunirea cu bloggeritele de beauty, la ‪Beauty Swap by BeautyBarometer‬.
paulaschoice.ro – un magazin online unde, luna aceasta, avem 10% reducere la orice produs din gama de produse hidratante Paula’s Choice!

PAULA TOCMAI CE A ALES… ACIDUL HIALURONIC:
S-a dus buhul de mult timp despre el şi toate l-am auzit pomenit de circa 1.257,9 ori. Despre ce este vorba?
Despre… acidul nostru hialuronic cel de toate zilele şi efectele lui pline de speranţă împotriva îmbătrânirii premature a pielii şi impotriva a ridurilor care ne disperă.

PUTEM SĂ BENEFICIEM DE EFECTELE WOW ALE ACIDULUI HIALURONIC, FĂRĂ A ÎL INJECTA?
Ei bine, da! Se pare că rezultatele se văd şi sunt spectaculoase cu noul gel din gama de îngrijire a tenului de la PAULA’S CHOICE: RESIST HYALURONIC ACID BOOSTER.

Ce este acest nou booster, despre care tocmai ce am aflat?
Este o substanţă extrem de concentrată şi activă, fără parfum, fără alcool, cu o textură între lichid şi gel, specializată să lupte cu toate armele împotriva ridurilor şi potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul acneic sau intolerant.

Pur şi simplu potențezi rezultatele cremei sau serului tău preferat cu acest booster concentrat în ingrediente reparatoare, care mențin bariera naturală intactă și previn deshidratarea pielii.
Este disponibil în două variante: Resist Hyaluronic Acid Booster de 20 ml – 233 lei, respectiv de 3,5 ml – 47 lei

Rezultatul observat de către cele care l-au utilizat?
Un ten mai luminos, mai hidratat şi întinerit. Imediat o să îi dau un mesaj şi prietenei mele C., să îi spun despre noul produs. Până şi eu, care nu sunt (încă) o fană înrăită a produselor PAULA’S CHOICE, ard deja de nerăbdare să îl testez pe propria piele.
Poate, cine ştie, Paula chiar rescrie acum, în 2015, mitul high-tech al “Tinereţii fără Bătrâneţe”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *