Gallery

Album de vacanta cu… SPF! (partea I)

Ești pregătită pentru vacanță? OK, tu esti! Dar pielea ta, este si ea pregătită? Daca da, haide sa rasfoim impreuna albumul de vacanță cu factor si filtru de protectie integrate 🙂

Adu soarele de partea ta!
CU ELMIPLANT!

Elmiplant întâmpină vara si ne face noua, celor carora ne pasa de protejarea pielii, o surpriza, aducând în prim-plan noile produse din gama SUN.
Produse naturale, fără parabeni, ce asigură o îngrijire delicată si prietenoasă cu pielea, împotriva efectelor dăunătoare ale soarelui.
Mai mult decat protectie: răsfăţ! Texturile uşoare, nelipicioase şi non-grase lasă pielea fină si hidratată.

NOUL Omega Protect Spray Oil SPF30, 150ml, 24,3 lei, îmbogăţit cu ulei anti-aging de macadamia 100% organic, are la bază o formulă datorită căreia produsul este rapid absorbit în piele, fixând bronzul şi oferind o strălucire satinată.
In plus, complexul Omega este bogat în acizi graşi care hidratează eficient şi menţin bariera de protecţie naturală a pielii. Fără parabeni, testat dermatologic.

NOILE Loţiune Tan & Protect SPF 20 elmiplant SUN, 200ml, 24,6 lei si Loţiune Tan & Protect SPF 30, elmiplant SUN, 200ml, 25,5 lei, asigură o bronzare treptată şi naturală datorită complexului Tan Boost.
Sistemul de protecţie UV fotostabil, cu spectru larg de acţiune, protejează pielea contra razelor nocive. Îmbogăţite cu unt de shea 100% organic emolient, loţiunile hidratează, catifelează şi protejează pielea natural împotriva razelor ultraviolete.
Iar complexul TAN-BOOST, bazat pe combinaţia unor activi naturali, accelerează procesul natural de bronzare şi prelungeşte durata acestuia.

NOILE Loţiuni pentru Protecţie Solară cu SPF 20 (24,6 lei), respectiv cu SPF 30 (25,5 lei), asemenea loţiunilor Tan & Protect, au protecţie UV fotostabila, cu spectru larg de acţiune si o formulă îmbogăţită cu unt de shea 100% organic emolient ce hidratează şi protejează pielea în mod natural împotriva radiaţiilor UV.
Formula lor este îmbogăţită cu vitamina E, iar complexul vegetal, cu extracte din fructe de pădure, are efect antioxidant puternic, ca un scut protector împotriva acţiunii dăunătoare a soarelui.

Gama completa elmiplant SUN mai conţine:
Uleiuri:

uleiul spray pentru bronzare accelerată, 150ml (15,3 lei), uleiul spray pentru bronzare accelerată cu SPF 6, 150ml (16,2 lei), uleiul spray cu SPF 10, 150ml (18,4 lei), uleiul spray protector cu SPF 15, 150ml (20,7 lei)

Loţiuni de protectie:
loţiunea cu SPF 50 (200ml – 28,6 lei) – preferata mea;
Loţiunile spray SPF 15 (200ml – 23,2 lei), spray-ul transparent cu SPF 20 (200ml – 24,6 lei) sau SPF 30 (200ml – 26,6 lei);
Loţiuni pentru copii cu SPF 30 – ambalaj tub (200ml – 23,3 lei) sau spray (200ml – 28,8 lei).

Loţiuni după plajă:
Pentru ca ritualul să fie complet, bronzul de durată şi pielea 100% fericită, foloseşte loţiunea după plajă (200ml – 14,5 lei) şi loţiunea spray după plajă (200ml – 15,1 lei), cu extract de aloe vera.

***
Bucura-te in voie de soare!
CU COLLISTAR

Gama “Special Perfect Tan” este rezultatul celor mai avansate cercetări cosmetice ale laboratoarelor COLLISTAR și asigură:

● o culoare rapidă, profundă şi uniformă;

● acţiune intensă de hidratare, energizare şi anti-age;

● protectie specială împotriva razelor UVA, UVB, infraroşii, dar şi împotriva acţiunii dăunătoare a ozonului;

● prospeţime şi senzaţie de confort atât în timpul expunerii la soare, cât şi după.

SUPERTANNING WATER MOISTURIZING ANTI-SALT, 103lei (400ml)
Collistar a lansat prima apă pentru protecţie solară din parfumerii. Beneficiază de o formulă exclusivă, bogată în substanţe preţioase, cum ar fi aloe, hamamelis, sorbitol si mentol, care asigură pielii: hidratare, delicateţe şi o
imediată senzaţie de prospeţime şi de confort. Acest spray special iti ofera un “duş” revigorant si hidratant şi care accelerează bronzul.

SUPERTANNING CONCENTRATED UNGUENT – rezistent la apă, 142lei (150ml)
Ideal pentru cei care işi doresc un bronz extrem de rapid şi consistent, cu nuanţe tropicale.
Nu conţine filtre de protecţie, dar este îmbogaţit cu ceară pură de albine, uleiuri vegetale şi vitamina E, care asigură
hidratare, hrănire şi elasticizare, dar şi o acţiune anti-age. Potrivit si pentru faţă, şi pentru corp.

SUPERTANNING DRY OIL – rezistent la apă, mai multe variante de SPF, 135lei (200ml)
O formulă bogată, cu o utilizare practică, ce oferă un bronz rapid şi o catifelare exceptională pentru piele.
Bogat in vitamina E şi uleiuri de calendula, alune, morcovi şi coajă de nuc, hrăneşte şi hidratează pielea.
Lejer şi cu absorbţie rapidă, poate fi folosit pentru protecţia părului împotriva soarelui, dar şi a sării din aer sau apă.

SUPERTANNING MAGIC OIL GEL 150 ML, SPF 10 (NOU), 130lei (150ml)
Răsfaţă şi protejează pielea, oferindu-ţi un bronz rapid, intens și de lungă durată. Textura sa combină prospeţimea şi consistenţa unui gel cu proprietăţile de hidaratare şi fermitate ale unui ulei.
Pe lângă Unipertan® conţine ulei de morcovi, ulei de coajă de nuci din Piedmont, bogat în juglonă – care bronzează pielea în mod natural.
Nu pătează si, in plus, hidratează pielea și are acţiune anti-age, prin complexul Elix-IR™ care păstreaza elasticitatea pielii împotriva daunelor cauzate de razele UV și IR.

AFTER-SUN SPRAY 24 HOUR MOISTURIZATION Tan prolonging, 119lei (200ml)
Eficient si usor de aplicat:
durează doar câteva secunde pentru a fi aplicat pe întregul corp datorită spray-ului 360°.
Se absoarbe imediat, lăsând pielea catifelată şi suplă. Prelungeşte şi accelerează bronzul, datorită unei formule exclusive ce combină un cocktail active hidratante, bazat pe oleoil tirozină, o substanţă care stimulează formarea melaninei si restabilirea nivelului optim de hidratare dupa o zi de plaja.
In plus, asigură ajutor imediat în cazul roşeţii şi a pielii iritate.

Am rasfoit impreuna albumul de vacanta, cu… factor mare de protectie integrat 😉 si cu filtru solar la purtator. O sa revin in curand cu noi si noi file din albumul meu special!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *