Gallery

Album de vacanta cu… SPF! (partea a II-a)

Soarele ne zâmbește frumos și ne pregătim să arătăm, și vara aceasta, cât mai în formă și cu un bronz cat mai frumos și sanatos!

In prima parte a articolului ti-am impartasit care sunt noutatile absolute pentru ingrijirea și protejarea pielii impotriva efectelor nocive ale soarelui.
Dar sa nu neglijam nici parul, nu-i asa?!
Astazi iti voi dezvalui și ce produse pentru îngrijirea părului au aparut.
Le-am pus sub lentila, in cadrul aceluiasi “album de vacanta cu SPF inclus” 😉

Protejează-ți părul de efectele nocive ale soarelui puternic de vară cu noua gama Klorane cu unt de Mango.

Ca un cocktail natural si hranitor de fructe, produse Klorane cu Unt de Mango refac, hidratează în profunzime și conferă strălucire părului uscat și deteriorat. Si, nu in ultimul rand, iti protejează părul împotriva unor temuti “bad-boys” estivali:
* razele agresive ale soarelui,
* apa mării,
* vantul,
* apa cu clor din piscine.

AFLA CARE SUNT PERSONAJELE SALVATOARE DIN ALBUMUL CU PROTECTIE DE ASTAZI SI CUM ACTIONEAZA ELE:

CINE?
Ø Șampon Klorane cu unt de mango, 200 ml – 30 ron
CE FACE?
Repară și protejează părul datorită extractului de unt de mango, îmbogățit cu o infuzie suplimentară de lipoproteine și ceară emolientă, care catifelează și descurcă rapid firele de păr.

CINE?
Ø Balsam Klorane cu unt de mango, 150ml – 35 ron
CE FACE?
Rehidratează părul uscat și îl protejează împotriva soarelui, datorită proprietăților naturale care îmbracă și restructurează firul de păr. Descurcă părul și îi asigură catifelare şi strălucire.

CINE?
Ø Mască reparatoare cu unt de mango, 150 ml – 71 ron

CE FACE?
Hrăneşte şi repară părul extrem de uscat şi deteriorat de soare. Formula sa restructurează în profunzime firul de păr şi îi asigură o protecție de lungă durată. Masca se aplică o dată pe săptămână. Se lasa sa actioneze 5-20 min. Apoi părul se acoperă cu un prosop cald.

STIAI CA…?
* Un studiu Europanel (Franța, 2008) arată că:
– 100% din femei au părul uscat la sfârșitul verii
– 1 din 3 femei susțin că au părul uscat în general

* Arborele de mango este originar din subcontinentul indian și se cultivă în zonele cu climă uscată. Datorită rădăcinilor sale adânci, arborele de mango absoarbe din pământ substanțe nutritive esențiale pentru hrănirea părului uscat.

* Laboratoarele Klorane extrag untul de mango din sâmbure printr-o metodă locală tradițională. Pentru a nu modifica acizii grași, extracția substanțelor hrănitoare se realizează meticulous printr-un proces de extracție la rece. Odată obținute, moleculele din ingredient protejează părul împotriva uscării.

Pai, inarmate cu produse revolutionare si cu astfel de informatii despre cum sa-ti protejezi pielea si parul, vara, nu putem decat sa-i spunem “bun-venit” verii, soarelui, vacantei!
Sa ai o vara extraordinara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *