Gallery

Află cum să te pui, la propriu, în pielea personajului tău preferat

Trebuie să recunoştem, în fiecare dintre noi rămâne şi o latură copilărească şi ludică.
Încă ne mai place să ne jucăm, indiferent de vârstă şi indiferent dacă este vorba despre curse de maşini, de airsoft şi împuşcături cu bile sau paintball, de alergat sau de jucat diverse pe calculator.

Urmărim seriale la modă, cu personaje rupte parcă din basmele copilăriei, aşa cum sunt “Games of Thrones” sau “Heroes”.
Şi, da, toţi avem personajul nostru preferat. Fie el din desenele animate, dintr-un film aflat în topul personal, un actor, o cântăreaţă envogue în perioada ei sau un campion la un sportul după care ne dăm în vânt.
Sunt realităţile de la care proiectul IndyDraw si-a pornit ideea.

CE OFERĂ INDYDRAW:
Păi IndyDraw pur şi simplu te pune, la propriu, în pielea personajului tău preferat: il deseneaza, manual, sppecial pentru tine, in diverse stiluri şi folosind tehnologii moderne. Îi dă viaţă şi îl aduce în viaţa ta, înlocuindu-i faţa si armonizând totul chiar cu… chipul tau!

Poţi să devii, astfel, în imagini, Spiderman-ul familiei sau Superman-ul găştii tale, si in imagini, imortalizat pe posterul, cana sau tricoul tău preferat.

La lansarea de la Jaque Pot a proiectului IndyDraw, Cristi (aka Cristian Baita, fondatorul IndyDraw) ne-a mărturisit de unde şi cum a pornit ideea şi cum se materializează ea:
“IndyDraw e un proiect al pasiunii pentru grafica.
Suntem cativa oameni care incercam sa construim un loc pe Internet unde oricine sa poata comanda portrete personalizate sau compozitii grafice deosebite, premium, in diverse stiluri (cu accent pe comic-book, dar si pe cartoon, pictural, caricatura, movie poster etc.). Cu ajutorul IndyDraw oricine poate construi cadouri frumoase sau amintiri placute pentru cei dragi”.

CUM FUNCŢIONEAZĂ INDYDRAW?
Nimic mai simplu!
Trimiti pe mail, prin formularul online de pe indydraw.com, o poza cu faşa ta.
Îţi alegi un personaj din cele propuse de site (sau le spui artiştilor de la IndyDraw care este personajul tău dorit si ipostaza în care vrei să îl surprinzi).
Şi artiştii de la IndyDraw te transform chiar pe tine, te pune, la propriu, in pielea eroului tau preferat!
Orice iti imaginezi poate fi transpus in realitate!

Daca vrei si mai mult, artiştii IndyDraw iti propun benzile desenate, caricaturile sau postere de film, tot cu personajele dorite de tine.

Toate acestea pot fi imprimate pe tricouri, cani, afise, canvas si alte tipuri de suport. Şi reprezintă un vis pe care ţi-l transformi într-o realitate super-haioasă, sau, de ce nu, un cadou genial cu care îţi vei surprinde prietenii.
Lucrarea primita este unicat, toate desenele fiind ilustrate manual, exact aşa cum ţi-ai dorit şi nu luate cu copy-paste de pe internet.

Intră pe www.indydraw.com şi pe pagina lor de Facebook sau scrie-le pe adresa contact@indydraw.com. Şi eşti la un click distanţă de a fi chiar tu in locul lui Superman, Batman, Bilbo, Gollum, Iron Man, Loki, Thor, Captain America, Hulk ori Hawkeye sau, poate, WonderWoman, Maleficient, Cat Woman sau Black Widow. Dorinte materializate, personaje preferate care iau chipul tău, în semnătura originală IndyDraw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *