Quote

Află ce piatră reprezentativă are luna ta de naștere

Știai că fiecare lună a anului are… piatra sa reprezentativă şi culoarea sa definitorie? Timpul capătă, astfel, noi interpretări și nuanţe noi, extraordinare. Purtând bijuterii cu pietrele lunilor de naştere, ne putem, o dată în plus, exprima unicitatea şi stilul în moduri noi și originale.
Pornind de la acest concept, PANDORA creează, iarna aceasta, vibranta Serie de Pietre Colorate cu faţete florale.

Pandora - culorile pietrelor pentru cele 12 luni

Pandora – culorile pietrelor pentru cele 12 luni

IANUARIE – Roşu aprins.
Bijuteriile strălucesc prin culorea roşu bogat a lunii ianuarie. Simbolizând pasiune, iubire şi forţă, această nuanţă va adăuga o notă colorată puternică ţinutelor monocrome sau va deveni un punct de contrast hiper-saturat pentru trendurile de sezon. Iar pentru ocaziile romantice, culoarea dragostei aduce imediat un aer glam.

FEBRUARIE – Nuanţe violet.
Luna februarie e a culorii violet. De la nuanţe pastelate la ametist sclipitor şi mov închis, aceste culori regale simbolizează imaginaţie, creativitate şi credinţă şi se potrivesc perfect cu noul trend de bijuterii colorate.

MARTIE – Albastru acvatic.
Pentru martie, nuanţele deschise de albastru sunt conectate simbolurilor de loialitate, spiritualitate şi infinit. Accentele lor luminoase sunt minunate pentru a fi combinate cu alte accesorii în culori pastelate, pentru un look bazat pe bijuterii în nuanţe diferite ale aceleiaşi culori sau, dimpotrivă, pentru a le potrivi cu bijuterii în culori contrastante.

AUGUST – Verde de frunze.
August este colorat în verde, de la nuanţa ierbii proaspăt tăiate la măsliniu închis. Semnificând noi începuturi, progres şi prosperitate, aceste bijuterii îţi vor reîmprospăta garderoba cu pigmenţii lor înviorători.

SEPTEMBRIE – Albastru de safir.
Nuanţe albăstrii întunecate, ca de cerneală, decorează luna septembrie cu farmecul lor misterios, simbolizând convingere, pace şi încredere. O alternativă clasică la negru şi un decor îndrăzneţ pentru accente colorate şi metalice.

Găsește-ți și tu inspiraţia pe www.pandora.net. Eu sunt Violet. Tu ce culoare ești?

PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne realizate din materiale veritabile, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte individualitatea şi să-şi exprime stilul personal, bijuteriile elegante şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat şi valorile personale.

Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 8.900 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.900 de magazine-concept. Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are mai mult de 17,800 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 12,000 se află în Gemopolis, Thailanda, unde compania fabrică bijuteriile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *