Gallery

Adio, coşuri!

Toţi avem acele momente în care, fix atunci când ne e lumea mai dragă, ne trezim cu câte un coş nesuferit! De care pur şi simplu nu ştim cum să scăpăm sau cum să îl ascundem sau acoperim mai bine. Astăzi (evident, chiar când mă pregătesc de vacanţă şi când mi-au apărut două coşuri inestetice în barbă, căci, deh, numai Murphy şi legile lui sunt de vină!), am aflat o veste GE-NI-A-LĂ!!
S-a găsit soluția împotriva coşurilor!
Da, da, ai citit bine: o soluţie inovativă şi salvatoare, care accelerează dispariția coșurilor, un produs cu utilizare facilă ce nu afectează ritualul machiajului de zi cu zi.

Alături de Mihaela Calin, Diana Dumitrescu, Cori Grămescu, Maria Andrei, Adina Halas, Roxana Iliescu, Roxana Blagu am aflat de dimineata, de la Geanina Ilieș, gazda evenimentului și Corina Oprescu, Brand Manager, despre minunata şi salvatoarea inovație URGO SPOT în accelerarea dispariției coșurilor.
Stella Badea, make-up artista și trainer la I love make-up school, ne-a povestit despre exeperiența ei în utilizarea acestui produs, despre avantajele acestuia într-o sesiune demonstrativă de machiaj de zi.

Geanina Ilieș ne-a povestit despre importanța unui machiaj impecabil în televiziune și despre necesitatea unui produs care să permită aplicarea fără restricții a produselor de infrumusețare zilnice.
, a spus Corina Oprescu.

URGO SPOT este un produs inovativ din gama URGO FILMOGEL care răspunde atât cerințelor de tratare activă a coșurilor cat și in același timp o soluție pentru toate femeile preocupate de frumusețea lor zilnică.

URGO SPOT purifică și acționează împotriva coșurilor fără a irita pielea și permite aplicarea machiajului.
În momentul utilizării formează o película invizibilă și protectoare pe durata a 6 ore, timp în care acționează activ în accelerarea dispariției coșurilor. Acidul salicilic și uleiul esențial din arborele de ceai purifică și accelerează dispariția coșului. Se evită astfel atingerea zonei afectate și se reduce riscul de apariție a semnelor. Mai mult decât atât, spre deosebire de alte produse, permite aplicarea machiajului și în zona afectată. Sub forma unui stilou portabil, produsul este extrem de ușor de utilizat permițând o aplicare precisă ori de câte ori este necesar. Produsul a fost testat clinic, 100% din utilizatori declarând ca accelerează dispariția coșurilor.

În acest moment produsul este disponibil în farmaciile Sensiblu, iar din luna iulie va putea fi achiziționat din toate lanțurile de farmacii și din farmaciile independente.

Mai multe informații despre produsele URGO sunt disponibile pe: https://www.facebook.com/URGO-Romania-284366998619006/ .
A&D Pharma, cel mai mare și mai dinamic grup farmaceutic din Romania, contribuie la ameliorarea nivelului sectorului sanitar în țările unde activează, promovând produse și servicii de calitate atât la nivelul pacienților, cât și în farmacii și spitale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *