Quote

Acum ai transport gratuit pentru shopping la ParkLake

Dacă nu știai cum ajungi cel mai repede și mai comod la ParkLake – centrul comercial de la parcul IOR -, ei bine, tocmai s-a lansat un serviciu de transport pentru toți bucureștenii care îl vizitează!
Începând de pe 24 aprilie, locuitorii capitalei se pot bucura de curse gratuite cu autobuzele ParkLake. La sosirea în centrul comercial, călătorii sunt așteptați în fiecare zi cu activități tematice și oferte speciale.

ParkLake pune la dispoziția bucureștenilor trei rute diferite de curse cu autobuzul, de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00. Serviciul de transport are ca puncte de pornire Piața Victoriei, Piața Romană și Lacul Tei. Mai multe detalii despre rutele autobuzelor ParkLake pot fi găsite pe parklake.ro.


HAIDE SĂ VEDEM AGENDA SĂPTĂMÂNALĂ DE SURPRIZE PARKLAKE!

Noul serviciu de transport gratuit este completat de campania „Este în natura ta să faci ceva diferit” prin care centrul comercial oferă activități tematice zilnice. Astfel, ParkLake pune la dispoziția bucureștenilor o modalitate convenabilă de a ajunge la centrul comercial unde se pot bucura de activități variate, pentru toate gusturile. Din 24 aprilie, cei care călătoresc cu autobuzele dedicate primesc vouchere de reduceri și sunt întâmpinațila ParkLake cu surprize diferite în fiecare zi a săptămânii.

Luni – „Coffee Day”
În fiecare luni, bucureștenii sunt invitați să își mute biroul în mijlocul naturii, pe terasa exterioară într-un cadru natural, primitor, în imediata apropiere a parcului Titan. De asemenea, vizitatorii centrului comercial își pot desfășura activitatea șiîn zona verde din Food Court-ul ParkLake, menit să pună în valoare elementele din natură. Persoanele care ajung în zilele de luni la ParkLake, beneficiază de prețuri reduse la sortimentele de cafea oferite de partenerii campaniei.

Marți –„Movie Day”
Zilele de marți sunt dedicate filmelor. Cei care vin la ParkLake cu autobuzele speciale primesc gratuit popcornul laachiziția unui bilet la film, la Cinema City. Vizitatorii au parte de ofertă pe tot parcursul zilelor de marți, în intervalul de funcționare al centrului comercial.

Miercuri – „Family Day”
Zilele tematice sunt completate în fiecare miercuri de „Family Day”. Familiile sunt așteptate la ParkLake între 18:00 și 20:00 la ateliere de creație și la piese de teatru pentru copii. Părinții care ajung la centrul comercial cu autobuzele ParkLake se pot bucura de vouchere de reduceri la magazinele partenere.

Joi – „Women’s Day”
Femeile au o zi dedicată în fiecare joi,cu ateliere de lifestyle, fashion, sport și nutriție în intervalul orar 18:30-19:30. Femeile sunt invitate să ia parte la workshopuri susținute de specialiștii de la revista Unica, Green Revolution și Școala Internațională București.De asemenea, acestea pot beneficia de reduceri la magazinele partenere.

Vineri – „Community Day”
În fiecare vineri, între orele 18:00 și 20:00, ParkLake organizează o serie de competiții și demonstrații, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici:
– competiții FIFA organizate în parteneriat cu PC Garage;
– demonstrații de dans oferite de Școala Dante Alighieri;
– concerte susținute de elevii de la Școala Internațională București;
– demonstrații de tango susținute de dansatori profesionști.
Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicația de mobil ParkLake.

ParkLake Shopping Center
Este un proiect și nou unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.
Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *