Gallery

Abra-ka-da-Brow! Sau cum sa ai sprancene perfecte cu Benefit

Se pare ca, indiferent cat de multe si marunte obsesii am avea fiecare dintre noi in parte, toate avem, totuşi, şi o obsesie comună: PĂRUL!
Toate vrem o podoabă capilară perfectă, sănătoasă şi strălucitoare. Niciun fir nedorit pe corp. Şi gene şi sprâncene absolut fa-bu-loa-se!
Eeei, dar de unde să găsim magicianul care să ne dea, ca prin minune, exact ceea ce ne dorim?!

Saptamanile trecute am aflat, extaziată, ca magicianul ăsta chiar există. În carne şi oase.
În cheamă Benefit. Deţine nu una, ci muuulte baghete magice care, pur şi simplu, îţi vor contura, cât ai zice BROW, sprâncenele, intr-un mare fel!

Dacă mai adaug că în pălăria lui se află şi mascara pentru gene spectaculos de lungi şi un eye-liner extrem de usor de aplicat, ca o carioca, ambele They’re real, atunci vei avea o imagine completa a magicianului nostru Benefit cel de toate zilele. Cel care, practic, ne poate defini mult mai bine si pune în evidenţă ochii.

ABRA-ka-BROW: CELE 5 BAGHETE MAGICE ka BROW
Reconturează-ţi sprâncenele. Redefineşte-le forma, de la foarte naturală la extrem de dramatică. Umple golurile dintre fire. Sculptează. sau descoperă cât de importante sunt pentru a-ţi redefini forma feţei!

1. ka-BROW!
eyebrow cream-gel color intr-o o sticluţă cu gel-cremă pentru sprâncene, all-in-one si cu perie aplicatoare foarte uşor de folosit.

2. GOOF PROOF BROW
Iti mai amintesti de Goofy, personajul haios de desene animate pe care il caracterizeaza neindemanarea? Ei bine, chiar si daca te simti la fel de neindemanatica precum Goofy, Benefit te linisteste si iti spune “Si tu poti, girl!”. Cu noul creion Goof Proof, cu varf oblic, extrem de usor de aplicat, cu maaare acuratete, chiar si pentru cele care avem doua maini stangi.

3. BROWVO!
conditioning eyebrow primer –
Sprâncene de prime time, la orice oră din zi şi din noapte, cu primerul hrănitor, care funcţionează şi ca tratament, pentru fire de sprâncene mai groase.

4. ready, set, BROW!
Un gel pentru sprancene, clear brow gel, invizibilm care insa efectiv ne resculpteaza sprancenele timp de 24 de ore. Esti gata pentru gene nonstop perfecte?!

5. 3D BROWtones eyebrow enhancer
Pentru un boost supliementar si epntru a scoate si mai mult sprancenele in evidenta, Benefit propune un produs cu efect 3D. Du-ti machiajul ochilor intr-o noua dimensiune, la un nivel pentru avansati!

Fiecare produs este disponibil în nuanţe diferite, pentru a se adapta perfect look-ului tău. Shhh! Alege-ţi-o pe cea mai potrivită şi… foloseşte formula secretă Abra-k-brow de la Benefit! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *