Quote

About Happy Meteorites and all their Glow!

Happy Meteorites de Guerlain

Happy Meteorites de Guerlain

METEORIȚII LUMINOȘI ȘI TOATĂ STRĂLUCIREA LOR DE PE CHIPUL ATÂTOR FEMEI…
Cu 30 de ani în urmă, un produs nemaivazut intra in lumea cosmeticelor si provoaca un adevarat succes. Odată ce l-ai testat, nu ai cum să îl mai uiți vreodată. Îmi amintesc cât de fascinante mi s-au părut miile de perle și strălucirea lor, încă de când am deschis cutia aurie sidefată pentru prima oară. Se întâmpla acum mulți ani, înainte de un shooping foto pentru o revistă glossy la care lucram, în studioul nostru de la ultimul etaj. Însă păstrez încă vie emoția cu care le-am descoperit și cu care le-am îndrăgit pe loc!
O pudra pulbere care, pentru prima dată în istoria cosmeticii, ia forma perlelor multicolore, o adevarata inventie in arta machiajului, oferind pielii stralucire si radianta desavarsite.
Despre ce produs senzațional este vorba? Meteorites de Guerlain!

HAPPY GLOW PEARLS & HAPPY GLOW BLUSH
Și iată că, pentru a aniversa cei 30 de ani de expertiza în frumusețea așternută pe chipul femeilor din întreaga lume, Guerlain creeaza o colectie inspirata de tendinta puternica din Coreea „stralucire roze”.
Constelatie multicolora ce infuzeaza pielea cu radianta, prospetime si parfum delicat de violete.
Culori complementare, atent selectionate si imbinate de expertii Guerlain, care promit oricarei femei luminozitate absoluta.
Formula noua, protejata intr-un ambalaj de colectie aniversar, feminin si delicat: perla pretioasa mangaiata de reflexiile curcubeului. O pudră în editie limitata, Happy Glow Pearls, 357 lei.

METEORITES HAPPY GLOW BLUSH
Fard de obraz, roze, ce confera luminozitate, are la baza aceeasi tehnologie ca Meteorites Voyage, mini perle Meteorites realizate si selectate manual.
Bucura-te de armonia perfecta a celor 3 culori în editie limitata Happy Glow Blush, 258 lei: roz pal-improspatare, fuchsia-culoare si particule multicolore pentru un finish stralucitor.

A HAPPY KISS – KISSKISS!
Trebuie sa le incerci cele 2 nuante de ruj KissKiss in editie limitata, pentru a-ti completa machiajul zilnic!
Care ți se potrivește cel mai bine? Pearly pink sau Blossom glow? Pret aproximativ 1919 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *