Quote

A Sensual Touch for your Skin

elmiplant sensual touch

elmiplant sensual touch

Ca să trecem mai ușor peste gerurile acestei ierni avem nevoie de haine groase și de încălțăminte călduroasă, care să ne protejeze și să ne confere confort. Ne simțim bine învăluiți în straturile moi de cașmir, lână, blană… Dar avem nevoie, în egală măsură, și de răsfăț, de mângâieri delicate, de un ceai cald, de o baie aromată și fierbinte… Orice detaliu contează pentru starea noastră de bine!


ELMIPLANT SENSUAL TOUCH
– atingerea senzuală și răsfățul hidratării

Lecţia de frumuseţe este deja bine cunoscută – pentru a rămâne frumoasă, sănătoasă, suplă şi catifelată, dar şi pentru a ne ajuta să mergem ȋn fiecare zi cu ȋncredere, pielea are nevoie de îngrijire constantă. Iarna vine cu o cerinţă aparte: extra-hidratare.
Loţiunile de corp elmiplant sunt alegerea perfectă pentru o hidratare optimă, iar gama body nutrientsse îmbogăţeşte, venind în întâmpinarea iernii pretenţioase cu cea mai recentă lansare, loţiunea de corp Sensual Touch elmiplant pentru piele normală şi uscată.

INGREDIENTE
Noua loţiune de corp menţine pielea fină şi catifelată până la 48 de ore, formula rămânând fidelă filosofiei brandului, la fel ca toate produsele gamei: este îmbogăţită cu ingrediente 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active.
Sensual Touch conţine extracte preţioase de orhidee şi ylang-ylang.Extractul de orhidee hidratează eficient şi lasă o senzaţie plăcută de catifelare a pielii, în timp ce uleiul esenţial de ylang-ylang oferă o senzaţie de confort, fiind recunoscut şi pentru proprietăţile sale senzoriale. Mergi cu ȋncredere când pielea ta este hidratată cu loţiunea pentru corp elmiplant Sensual Touch!
Preţ: 11,90 lei (250 ml)
Fără Parabeni, fără Parafine, fără Coloranţi, cu extracte 100% naturale, toate produsele elmiplant sunt testate dermatologic.

GAMA
Gama body nutrients conține patru produse destinate îngrijirii corpului. Indiferent de varianta aleasă, loţiunile de corp elmiplant asigură hidratare până la 48 de ore şi se absorb rapid în piele, fără a lăsa urme grase.

Loţiunea de corp intensiv-hidratantă body nutrients,
cu extract de bambus şi iaurt –11,90 lei (250ml) & 15.70 lei (400ml)
Iaurtul reprezintă un cocktail natural de proteine, minerale şi vitamine, care hidrateazăpielea uscată imediat. Reglează procesele biochimice de la nivelul pielii, stimulând regenerarea epidermei şi sinteza de colagen. Un alt element important din formulă este extractul de bambus, care are rolul de a protejapielea, conferindu-i un aspect sănătos şi o textură fină.

Lapte de corp nutritiv-reparator body nutrients,

cu extract debumbac şi orez – 11,90 lei (250ml) & 15.70 lei (400ml)
Extractul de bumbac din formula loţiunii de corp ajută la restabilirea catifelării şi elasticității pielii datorită conţinutului ridicat de minerale şi proteine. În același timp, extractul de orez menține echilibrul natural de hidratare, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi o lasă fină şi radiantă.

Loţiunea de corp Silky Radiance body nutrients,
cu unt de cacao şi macadamia – 11,90 lei
Loţiunea de corp elmiplant Silky Radiance transformă pielea ternă şi deshidratată, conferindu-i un aspect sănătos, strălucitor şi catifelat, până la 48 de ore.Untul de cacao este un excelent ingredient emolient care se topeşte la temperatura corpului, hrănește pielea şi ȋi restabileşte strălucirea naturală. Bogat în acizi graşi esenţiali, uleiul de macadamia hidratează intens, conferind o senzaţie catifelată şi fină.

www.facebook.com/elmiplant/
www.instagram.com/elmiplant/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *