Quote

A PURE beauty experience

Serile trecute am pașit într-un spatiu special, cu energie pozitiva si extrem de luminos. Atmosferă relaxantă, cu un design deosebit, bazat pe elemente inspirate din natură, în care, alături de prietene dragi, jurnaliste beauty-editors, bloggerițe de beauty și influencers de lifestyle am stat de vorbă ca între fete… specialiste cu Corina-Ioana Sterea, managerul centrului PURE, și cu personalul salonului.

Am stat la salon ore întregi, povestind despre subiecte de interes pentru orice blogger de frumusețe și pentru orice persoană cu valori comune cu conceptul Pure: de la problemele de estetică corporală și facială, până la metodele de păstrare și sporire a frumuseții naturale, la antioxidanți, celulită, diete și stil de viață sănătos.

CE ESTE PURE SALON?

Este un concept care promovează și susține ideea de PUR: relaxare, naturalețe, slăbire în mod natural, linii de creme BIO, dintre care una este chiar special creată pentru salon de un artizan român din domeniul cosmetic,

Centrul de top, recent deschis și specializat în remodelare corporală și reîntinerire facială cu tehnologii premium, PURE Salon, din Bd. Dacia nr 130, aproape de intersectia cu Mihai Eminescu, se adresează exclusiv femeilor care doresc să-și acorde timp pentru ele, să se relaxeze, iar la final să se bucure de rezultatele vizibile obținute.

DE CE PURE
Corina-Ioana Sterea a fondat acest salon bazându-se pe experiența sa în două domenii: accesarea de fonduri europene și metodele de întreținere a frumuseții cu substanțe naturale. A obținut finanțare pentru echipamente prin programul Start Up Nation, iar restul investiției a susținut-o cu mult curaj si pasiune din fonduri personale.
Este convinsă că secretul succesului în acest domeniu constă în calitatea serviciilor oferite, completate de folosirea unor echipamente performante, mânuite cu profesionalism.

“Oferim clientelor noastre experiența unor servicii de calitate, realizate cu aparatură de top și produse profesionale.
Prin diagnosticare și programe personalizate, personal instruit și prin atmosfera primitoare și relaxantă a salonului Pure ne propunem ca beneficiarele serviciilor noastre să considere timpul petrecut aici ca pe o evadare din constrângerile vieții sociale și profesionale, un fel de recompensă pe care și-o oferă”
, a concluzionat Corina-Ioana Sterea.

Întâlnirea cu Corina s-a transformat într-o discuție liberă despre frumusețe, naturalețe și atitudine, în care toate ne-am spus povești, ne-am exprimat opiniile și am ascultat-o cu drag si interes pe Corina, care ne-a împărtășit cu generozitate din experiențele sale.
Mai multe informații despre serviciile oferite la PURE Salon găsești pe puresalon.ro și pe facebook.com/puresalonro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *