A fresh story

JetPeel. Tot auzisem de tratamentul asta revolutionar, non-invaziv, de curatare si intinerire a pielii. Pana intr-o zi, cand m-am hotarat brusc sa-l incerc. Caci, sa recunoastem, ce poate fi mai incitant intr-o zi torida de iunie decat o inghetata cu fructe de padure si un tratament cosmetic racoritor?

Cum a fost? Pur si simplu am simtit valurile sarate si racoroase ale marii mangaindu-ma placut pe obraji. Nu, nu e o senzatie intamplatoare, pentru ca tot tratamentul se face printr-un jet fin de solutie salina, pulverizata de aparat si care iti curata pielea in profunzime.

O ora, cat a durat tratamentul, am fost in vacanta! Relaxata, desprinsa de griji si de asfaltul incins al Bucurestiului. Ma roade curiozitatea si as vrea sa o intreb pe doamna doctor care imi face tratamentul daca se mai intampla sa-i adoarma clientele pe masa, de la atata relaxare si stare de bine. Dar mi-e jena. Ma tot codesc, insa ea parca imi citeste gandurile.

“Va simtiti super destinsa, nu? Nu e ca la un tratament cosmetic clasic; chiar daca lucrez cu jetul de solutie in profunzimea tenului, pielea nu este deloc agresata. Am cliente care vin si atipesc in timpul tratamentului. La un moment dat am avut client un domn care a inceput sa sforaie usurel dupa primele 10 minute.”
Chicotesc amuzata, imaginandu-mi scena, si un mini-val marin imi inunda fatza. Nu degeaba procedura este descrisa si drept “Hydro-bliss”. O hidratare binevenita si binecuvantata pe caldura asta ucigatoare, mi-e din ce in ce mai clar.

“Va puteti machia chiar si imediat dupa tratament; insa porii sunt deschisi si ideal este sa lasati tenul sa respire macar 15-30 de minute”, primesc un ultim sfat. 

Testul “Oglinda, oglinjoara!”
La sfarsit, constat incantata in oglinda ca fata mea arata deja mult mai bine. Aflu pe propria piele (la propriu) ca efectul dureaza mult, cateva saptamani; fetele m-au tot descusut ce nou fond de ten folosesc, caci sunt… mai luminoasa.

A, totusi sa nu uit sa va spun ca tratamentul poate fi facut la Bubbles Care Center din Bd. Camil Ressu nr. 6 (www.bubblescarrecenter.ro). Si costa 90 lei/sedinta.

O experienta fresh si de super-efect, pe care vreau sa o repet vara asta.

One thought on “A fresh story

  1. Si mie imi place alegerea ta… pafotnii rosii sunt intotdeauna un accesoriu care invioreaza si personalizeaza orice fel de tinuta. Cred ca doar cu un outfit army-like nu s-ar potrivi… Iar daca mai sunt si de lac, imi aduc aminte de faptul ca, in suflet, peste ani, ramanem tot niste fetite cu pantofiori rosii. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *