Gallery

7 tendinte in moda primavara vara 2016

Ce se mai poartă sezonul acesta? Aflăm întotdeauna in avans, de pe catwalk, din prezentările de modă, din paginile revistelor glossy, insa, mai ales, din cataloagele colecțiilor nou lansate in magazine.

Asa, la o prima tura primăvăratică de shopping prin magazine, am constatat că putem miza în continuare pe feminitate, confort și eleganță pentru a fi trendy şi anul acesta. Iar alaltăieri, la evenimentul de lansare, am descoperit cu încântare toate tendinţele primăverii 2016 chiar în noua colecţie Motivi!

colectia Motivi primavara vara 2016

colectia Motivi primavara vara 2016

1. COLORS!
Stilul 2016 este… în culori. Primul trend care se face remarcat este paleta cromatică bogată în care sunt pictate piesele vestimentare.
Marsala, culoarea anului 2015, este detronată în 2016 de culori precum orhidee ametist, portocaliu cadmiu, roz cuartz, albastru tropical, verde oliv și gri stormy weather.
Ce să mai, un buchet multicolor în dressing!
Orhideea ametist este culoarea ideală pentru rochiile de seară, transformând look-ul într-unul desprins parcă dintr-o lume de basm.
Portocaliul cadmiu, în schimb, este recomandată pentru accesorii, o eșarfă sau o geantă în această culoare fiind elementul care poate pune în valoare orice ținută.
Albastru tropical este alegerea perfectă pentru petrecerile din vară, fie că este transpus într-o salopetă stylish sau clasica rochie lungă.
Pentru combinații armonioase, galben muștar se alătură perfect nuanțelor de verde oliv, dar și negru.

2. PRINT IT!
Si anul acesta sezonul cald debuteaza sub sloganul “Nicio vară fără printuri”:)
Poarta imprimeuri cat cuprinde, fie că este vorba despre rochii, topuri sau pantaloni, opțiunile sunt multe și demonstrează că nicio garderobă nu ar putea fi completă fără ele. Printurile sunt conversaţionale, cu motive naturale, dungi, accente geometrice sau de inspiraţie etnică, boho chic.

3. FUNDA.
Detaliile fac diferența, iar colecția Motivi pentru acest an mizează pe funde de diferite dimensiuni.
Ca accesoriu, sub forma unei eșarfe, funda este elementul care dă ținutei un look rafinat, indiferent că vorbim despre outfit-ul destinat unei zile petrecute la birou sau unei ieșiri în oraș.

4. DANTELA
Dantela este întotdeauna nota de romantism atemporal al oricărei ţinute. Tendințele 2016 pun preț pe feminitate și o pun în valoare cu piese realizate în întregime din dantelă sau, pe alocuri, cu detalii subtile dantelate.
Iată că dantela este vedeta sezonului primăvară-vară, însă se va menține în preferințe și în sezonul rece completând topurile și cămășile, dar și articolele din tricot.

5. CU LUNGIMEA LA MAXIM
Trendul care a cucerit podiumurile în ultimii ani se menține triumfător în topuri și în acest an.
Rochiile și fustele maxi vor fi leit-motivul verii și, împreună cu nuanțele aprinse, conferă un look chic și confortabil în același timp, cu minimum de efort.

6. UMERII LA VEDERE!
Ca o prelungire a stilului feminin care domină tendințele, umerii dezgoliți sunt detaliul care face furori în sezonul primăvară-vară.
Drept dovadă, se regăsește în cele mai diverse combinații, de la hainele casual până la ținutele elegante. Pot fi observate trei variații: umeri dezgoliți cu bretele, umeri dezgoliți în totalitate sau umeri dezgoliți printr-o croială asimetrică.

7. PLISEURI
Un detaliu încântător, care poate scoate din anonimat orice look, pliseurile feminine se regăsesc în acest an printre preferințele designerilor.
Cutele mărunte și culorile intense conferă ținutei dinamism și dau viață rochiilor și fustelor.

Nu îmi mai rămâne de făcut decât să îţi urez shopping inspirat şi o primăvară trendy! Promit să revin cu detalii despre ce mi-a plăcut cel mai mult şi ce mi-am cumpărat din noua colecţie Motivi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *