Quote

4 pași pentru un machiaj impecabil al tenului

Și, pentru că soarele de afară ne îndeamnă să purtăm rochițe fluide, eșarfe delicate și un machiaj cât mai fresh și mai natural, mi-am propus să recapitulăm astăzi, pe scurt, pașii pentru un machiaj impecabil al tenului:

PASUL 1: DEMACHIERE
Un machiaj frumos și corect nu poate fi aplicat decât pe un ten bine pregătit. Exact ca pânza unui pictor – cu cât mai curată la început, cu atât mai bună va fi lucrarea finală.
Înainte de toate vine demachierea, pentru eliminarea oricăror impurități sau sebum în exces.
Eu, una, alternez (la două săptămâni) laptele demachiant cu apa micelară. Și am grijă ca niciodată să nu folosesc prea mult timp șervețelele demachiante (sunt varianta comodă și favorită doar în vacanțe).

PASUL 2: TONIFIERE ȘI HIDRATARE
Aplică o loțiune tonică pe nas, bărbie și frunte, locurile cu tendință de îngrășare.
Și o cremă hidratantă pe întreaga față, prin masare, până pătrunde în piele. Ei, parcă deja tenul e mult mai luminos, parcă îți zâmbește și te invită șă începi “să il pictezi”, nu-i așa?!

Miracle Smooth Primer de la max factor

Miracle Smooth Primer de la max factor


PASUL 3: APLICAREA PRIMER-ULUI
Noua mea descoperire: SMOOTH MIRACLE PRIMER DE LA MAX FACTOR

Nu e un miracol. Este Smooth Miracle Primer, care pregătește tenul, creând o bază impecabilă pentru aplicarea ulterioară uniformă a fondului de ten.
Este cu siguranță ingredientul secret pentru o finisare fină și pentru un machiaj care va arăta excelent și va fixa efectiv fondul de ten pentru mult mai mult timp.
Smooth Miracle Primer îmbunătățește dintr-o simplă aplicare aspectul pielii și creează un strat fin între crema hidratantă și fondul de ten. În plus, și el hidratează pielea și este recomandat chiar și pentru tenul sensibil, având în formula sa glicerină.
Și să știi că, dacă ai o zi în care îți dorești să nu porți și fond de ten, primerul va fi suficient pentru a da un aspect uniform tenului.

Cum se aplică cel mai bine primerul?
Se aplică ușor, o simplă apăsare pe pompită fiind doza suficientă pentru o folosire. După ce crema hidratantă a intrat în piele, aplică primerul folosind o perie plată și dispersându-l delicat.

PASUL 4: FONDUL DE TEN
Am început să folosesc de curând și mi-a plăcut extrem de mult textura și puterea de acoperire a fondului de ten de la Lasting Performance Max Factor.

Efectiv poți încălca regulile machiajului tradițional cu acest fond de ten, care combină calitățile unui fond de ten lichid și a unei pudre. Finisajul este superb, natural și durează întreaga zi – ce să mai, un fond de ten care e aliat de încredere pentru toate femeile moderne, extrem de active și care pot avea încredere că fondul lor de ten nu s-a întins, nu s-a strâns, nu s-a dus. Ci arată impecabil chiar și după ore întregi!

Secretele?
Touch Proof Formula – Formula pe bază de 3 pudre absorbante de ulei permite fondului de ten să stea impecabil pe ten întreaga zi, fără să îl încarce sau fără să pară crăpat sau adunat prin liniile fine.
Long Wear Technology – tehnologia prin care se formează o peliculă protectoare peste stratul de fond de ten, făcându-l extrem de rezistent.
Lightweight Feel: o formulă flexiblă și ușoară, care nu lasă tenul să arate sau să se simtă încărcat.

4 pași – secretele de bază pentru un look fresh, natural, de lungă durată și pentru un ten impecabil, precum o zi de primăvară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *