Quote

3 solutii anti-rid

CU 3 PAȘI MAI APROAPE DE UN TEN FĂRĂ RIDURI
Sa ridice mana cea sau cel care nu viseaza, in cele mai ascunse visuri ale sale, la Tineretea fara Batranete. Mda, asa ma gandeam si eu! Toti ne dorim sa aratam tineri cat mai mult timp, toti vanam cu orice pret dulcea si vesnica frumusete a tineretii. Toti vrem să întârziem apariția nemiloasa a ridurilor… Toți vrem să arătăm impecabil, indiferent de anii pe care ni-i arată buletinul: de la vestimentație și make-up până la aspectul pielii. Totuși, tenul nostru are nevoi diferite odată cu înaintarea în vârstă. Așa că nu întâmplător, pentru a îți menține tenul tânăr și catifelat, trebuie să îi asculți nevoile și să îi oferi o îngrijire adecvată în fiecare zi.
Tinerețe fără bătrânețe precum în basmele copilăriei? Poate nu. Dar cu siguranță un ten vizibil mai ferm și întinerit este posibil!

ANTI-RID PLUS
Tocmai citeam despre noutățile cu care NIVEA vine în ajutorul dorinței noastre de a avea un ten impecabil, indiferent de vârstă. Este vorba despre noua gamă NIVEA Anti-Rid Plus, o colecție de creme de zi și de noapte, adaptată vârstelor 35+, 45+ și 55+ (24,90 lei, 50 ml, fiecare produs din gamă).

Ce conțin cremele? Cu siguranță trei dintre cele mai importante secrete ale menținerii tinereții tenului: hidratarea, îngrijirea și protecția solară!
Primul pas este să descoperi care sunt nevoile tenului tău și să îi oferi îngrijirea potrivită, ținând cont de vârsta ta. Și noile creme Anti-Rid Plus de la NIVEA conțin formule eficiente de îngrijire, bazate doar pe 3 ingrediente simple, alese special pentru fiecare segment de vârstă.


HIDRATARE
NIVEA Anti-Rid Plus 35+ Moisture

Este opțiunea ideală pentru îngrijirea tenului uscat, cu riduri fine în jurul ochilor, gurii și frunții. Formula specială a cremei de zi acționează prin umplerea delicată a ridurilor, hidratând pielea în profunzime și lăsând-o catifelată. Aceasta conține ulei de struguri ce asigură protecția și hidratarea și vitamina E, antioxidant natural care regenerează pielea și o protejează de razele UV. Crema de noapte este soluția optimă pentru îngrijirea tenului în timp ce dormi. Aceasta este îmbogățită cu pantenol, care ajută la regenerarea pielii și pregătirea acesteia pentru o nouă zi.

FERMITATE
NIVEA Anti-Rid Plus 45+ Firming

Este un produs inspirat de femeile cu această vârstă care se confruntă cu riduri mai pronunțate și pierderea fermității pielii. Crema de zi conține ulei de sâmbure de caise, ce redă fermitatea pielii, unt de shea, care sporește bariera protectoare și hidratarea naturală a tenului și filtrele UV. Crema de noapte combină un ulei bogat de macadamia și pantenol care asigură hidratarea pielii în timpul nopții și regenerarea.

REVITALIZARE
NIVEA Anti-Rid Plus 55+ Revitalizing

Este pentru femeile care au un ten fără vitalitate, cu riduri adânci și extinse. Formula specială a cremei de zi asigură estomparea ridurilor, revitalizarea pielii și hidratarea intensivă, stimulând procesul de regenerare. Prin urmare, aceasta conține ulei de argan, ce încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, filtre de calciu și UV. Crema de noapte combină uleiul de avocado, care restaurează bariera de protecție a pielii deteriorată în timp și pantenolul.

Alege din colecția NIVEA Clever Age crema potrivită ție și dăruiește-le pe celelalte unor persoane dragi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *