Quote

3 lecții sănătoase pentru o imunitate ridicată

Am tot scris, de-a lungul timpului, despre cât de important este să ne regăsim echilibrul nostru cel de toate zilele – mai ales acum, toamna, când corpul și mintea noastră au nevoie de o resetare și o pregătire serioasă pentru sezonul rece.
Echilibrul ne vine din interior, din starea de bine, din ceea ce gândim și cum gândim – despre noi și despre cei din jur. Dar și din alimentele sănătoase și adecvate cu care ne hrănim, din suplimentele alimentare, din hidratarea optimă, din mișcarea de relaxare și sportul făcute în natură. Și din zâmbetul de care nu trebuie să uităm în nicio zi!
Astăzi revin asupra temei “Suntem ceea ce mâncăm” cu câteva sfaturi pentru ridicarea imunității organismului și pentru o stare de bine, zi de zi, cu soluții luate direct din natură.

SOLUȚII NATURALE PENTRU IMUNITATE
Life Care ne propune o selecție de soluții naturale pe bază de plante, ce ne vor garanta o imunitate puternică, tot sezonul rece. Știm că sezonul răcelilor, gripei ne poate aduce o stare de disconfort odată instalat virusul, de aceea este important să te gândești la pregătirea sistemului imunitar pentru a lupta împotriva acestor factori care ne influențează starea ta de sănătate.
Din fericire, există multe lucruri pe care le poți face pentru a susține capacitatea corpului de a preveni bolile și pentru a te menține cât mai energic și mai sănătos posibil, de la consumul de fructe, până la a te asigura că dormi suficient, faci sport cât mai des și râzi cât mai mult:

1. Echinaceea este cea mai bună prietenă a imunității
Echinaceea pare a fi răspunsului rezistenței mai bune la frig și la simptomele de gripă. Echinaceea joacă un rol important în consolidarea sistemului de apărare pentru a lupta mai bine cu orice virus și bacterii invadatoare. Studiile arata ca persoanele care folosesc preparate ce contin aceasta planta au prezentat o rata a imbolnavirilor respiratorii mai scazuta cu aproximativ 50% fata de restul populatiei. De asemenea, simptomele bolii au fost mai putin severe, iar durata, mult diminuata, de 1 la 4 zile.
Bomboane cu echinaceea BIO Kräuter de la Life Care ajută la stimularea sistemului imunitar, dar și la calmarea tusei și a durerilor de gât survenite în timpul gripei și răcelilor. În plus bomboanele nu conțin zahăr.

2. Plante naturale sunt o soluție mereu la îndemână pentru o imunitate natural redobândită!
Sistemul imunitar este apărarea numărul unu a corpului când vine vorba de lupta împotriva frigului și a gripei. Mai mult, se estimează că 80% din sistemul imunitar se află în tractul digestiv, deci este vital să menții sistemul digestiv sănătos atunci când încerci să eviți să te îmbolnăvești.
O dietă bogată în ceaiuri va ajuta de asemenea la fortificarea organismului. Plante ca cimbrul și feniculul au proprietăți impresionante ca ameliorarea simptomelor în multe afecțiuni printre care
bronșita acută, astmul, pneumonia, enterocolita și multe altele.
Ceai ECO impotriva tusei si pentru expectoratii Meal Balance, are proprietăți emoliente, cicatrizante și antimicrobiene datorită mucilagiilor, saponinelor și uleiurilor esențiale ce se regăsesc în pătlagină.
De asemenea, alte acțiuni importante în combaterea afecțiunilor respiratorii, le regăsim în cimbru care este un bun expectorant și antitusiv, folosit cu succes în: bronșite, gripă, răceli, tuse convulsivă, laringită, traheită, stări febrile.

Pentru fiecare senzație de ușoară răceală, folosește sirop eco cu miere împotriva tusei cu fenicul si cimbru Kräuter®, un produs terapeutic pentru gât și căile respiratorii. Siropul este o combinație din miere finădin flori, cu ulei de fenicul și cimbru, are efect calmant și un ajutor natural în cazul afecțiunilor cauzate de tuse sau iritații.

3. Vitamina C are doua mari funcții în organism: întărirea imunității și echilibrarea psihicului!
Când vine vorba de lupta împotriva frigului și a gripei, este esențial să adopți o dietă bogată în vitamine. Corpul nu isi poate sintetiza propria Vitamina C, tocmai de aceea trebuie aport din alimente sau din alte surse. Sensibilă la lumină, caldură și vapori de apă, Vitamina C este necesarăîn formarea colagenului, o proteină ce dă tărie oaselor, cartilagiilor, mușchilor și vaselor de sânge și contribuie la buna menținere a capilarelor, oaselor și dinților.

Suplimentul alimentar Life Impulse® Vitamina C 1000mg asigură eliberare prelungita și contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, fiind ușor de asimilat. Plus că provine din surse 100% naturale!

Toate produsele Bio, naturale şi vegane Life Care pot fi achiziţionate atât de la partenerii Life Care® e, cât şi online, direct pe life-care.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *