Quote

2016 motive de mulțumire pentru pielea ta, de la Nivea

Pielea noastră este, cu siguranță, cel mai prețios accesoriu pe care îl avem și cartea de vizită cu care ne prezentăm, neintermediat, către oricine, în orice clipă. Apreciată. Specială. Iubită. Îngrijită – așa trebuie să fie, așa trebuie să ne-o păstrăm, întreaga viață! Oferă-i așadar îngrijirea care i se potrivește: colecția de cadouri NIVEA semnată de Mihaela Glăvan

ÎNGRIJIRE DE LA NIVEA

În 2016, NIVEA reinventează cadourile de Crăciun oferite celor dragi. Pentru că adevăratele sentimente se exprimă prin grija pe care o avem față de cei apropiați, în acest sezon NIVEA merge cu un pas mai departe și lansează colecția de cadouri semnată de designerul român, Mihaela Glăvan. În această ediție vei descoperi trei modele de genți, cu șase combinații de produse din portofoliul NIVEA, astfel încât vei putea alege ingrijirea care i se potrivește cel mai bine persoanei dragi.

Cele trei genți concepute de Mihaela Glăvan sunt adaptate nevoilor și styling-ului diferit din fiecare zi al oricărei femei, pentru ocazii, lookuri și momente diferite. Fiecare model se distinge prin design, proporții și modalitatea de închidere, elementele comune fiind liniile simple și elegante, accesoriul fiind un ciucure supradimensionat.

Geanta de un albastru superb, vibrant, minimalistă, cu un design versatil, poate fi asortată atât ținutelor lejere, de zi sau weekend, cât și celor elegante. În acest model vei găsi un mix de produse NIVEA compus din deodorant roll-on, lapte de corp și gel de duș din două game diferite.

Ce îți mai rămâne de făcut? Nu trebuie decât să alegi varianta de îngrijire cea mai stylish & potrivită ție și femeilor dragi din viața ta:
Colecția de cadouri NIVEA, semnată de Mihaela Glavan, gama Body Care – preț recomandat 67,99 Ron
Colecția de cadouri NIVEA, semnată de Mihaela Glavan, gama Face Care Q10 – preț recomandat 72, 89 Ron
Ori Colecția de cadouri NIVEA, semnată de Mihaela Glavan, gama Body Milk Blue – preț recomandat 42,99 Ron

„Știi genul acela de accesoriu care se potrivește cu o mulțime de ținute? Exact la el m-am gândit când am creat această geantă minimalistă, dar cu ciucure supradimensionat. Este stylish și are o culoare memorabilă, ușor de purtat”, semnează Mihaela Glăvan.

Geanta stylish, care face orice femeie să iasă în evidență la orice oră din zi, indiferent de vestimentație, poate fi asortată cu o ținută casual sau elegantă. Este concepută astfel încât să încapă toate cosmeticile preferate, folosite pe parcursul unei zile. Acest model este disponibil pe piață cu balsam de buze, deodorant spray, lapte de corp, cremă all purpose și servețele demachiante.

„Când îți dorești un look stylish, dar care pare natural, de parcă n-ai fi făcut nici cel mai mic efort să arăți bine, alege această geantă! Designul ei e inspirat din modul în care se pliază pungile de hârtie, un detaliu foarte cool, care o transformă într-un accesoriu șic și versatil”
, semnează Mihaela Glăvan.

Geanta potrivită pentru serile în oraș va întoarce toate privirile. Proporțiile atipice și capacul supradimensionat, ce înfășoară întregul plic, sunt detalii care îl recomandă atât pentru ținute de cocktail, cât și pentru cele de seară. Este suficient de mare încât, pe lângă telefon și chei, să poți lua cu tine parfumul preferat, rujul de buze și crema de mâini. Niciodată nu se știe când apare un moment romantic.

În această geantă sunt incluse produse anti-aging din gama Q10 și CELLULAR.
„Te pregătești pentru o petrecere sau o după-amiază în oraș? Îți propun un accesoriu șic cu un element neașteptat: partea superioară este supradimensionată și înfășoară întregul plic, iar sistemul de închidere este ascuns cu un magnet. Este detaliul de care ai nevoie pentru a-ți completa orice ținută! ” – Mihaela Glăvan.

Fiecare model de geantă este disponibil pe piață cu două combinații de produse din portofoliul NIVEA, destinate îngrijirii corpului și feței. Colecția de cadouri NIVEA semnată de Mihaela Glăvan va fi disponibilă în marile lanțuri de magazine din țară.

Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale.
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *