Quote

2 chefs și multe bucate delicioase!

🍖🍛
Era pe vremea când se lansa primul Congres Național de Gastronomie și Vinuri – ediția cu numărul 1! Multe emoții și multe așteptări de la această inițiativă de toată lauda a lui Cezar (Cezar Ioan de la Vinul.ro, nu imperatorul roman!) alături de Nico Lontraș (Rare Foods Services) și Cosmin Dragomir (gastroart.ro). Și iată că Congresul a crescut într-un an cât alții-n zece: se pregătește deja de a 4-a ediție si este deja un brand puternic, ce a atras o mulțime de alți inimoși și oameni frumoși din domeniu.

🧖‍♂️🧖‍♂️
Pe Nico (aka. chef Nico Lontraș) l-am cunoscut atunci. Pe chef Johnny Șușală la o ediție următoare a Congresului. Mi-au plăcut de la prima privire profesionalismul lor, entuziasmul, deschiderea, implicarea – detalii cu care m-au cucerit deja înainte de a le degusta felurile de mâncare. Si tot atâtea motive pentru care anul acesta am ajuns să ne implicam împreună in niște proiecte internaționale de cultură gastronomică – proiecte care au dus peste granițe meniurile de inspirație românească ale celor 2 chefs și de tradiție reinterpretată în context de secol 21. Meniurile au făcut senzație în câteva orașe din Franța și au fost aplaudate la scenă deschisă de toți cei ce le-au gustat.

🥗🍝
Imaginează-ti, deci, cum au putut să mă recucereasca din clipa in care am si gustat din delicatesele gătite de ei: humus cu trufe si pesto de leustean, două dintre specialitățile ce poartă semnătura 2Chefs
Caci 2Chefs se numește brandul creat de Nico si Johnny, pentru care cei doi chefs gândesc si prepara produse artizanale, realizate inventiv, din ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate.

Cei doi chefi, Nico Lontraș și Johnny Șușală sunt promotori ai bucătăriei românești, pe care o reinterpretează și reinventează, respectând tendințele globale, pentru a oferi o experiență memorabilă clienților, atât la un prânz de afaceri cât și la o cină sofisticată, în compania celor dragi.

Produsele sunt disponibile pe www.realfoods.ro, pentru prima comandă transportul fiind gratuit.

Care sunt preparatele mele prefarate, gatite de 2Chefs?
Le enumăr în ordine complet aleatorie, caci imi plac toate in egală măsură:
Pate de rață cu merișoare, 200g – 19 lei.

Sarmale în foi de viță cu sos gulaș, 10 buc, 750g – 29 lei.

Humus cu trufe negre.

Pesto de leustean.

Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *