Quote

17 gesturi zilnice pentru o viață mai sănătoasă

produse naturale de pe vegis.ro

produse naturale de pe vegis.ro

La început de an, odată cu realizarea listei rezoluțiilor pentru 2017, intenția de a avea un stil de viață mai sănătos și mai echilibrat reprezintă un prim pas către un an mai bun, în care forma fizică se reflectă pozitiv în toate activitățile.
Vegis.ro, magazinul online cu produse naturiste nr.1 pe piața din România, a creat o listă de 17 schimbări de adoptat în 2017.
Iată deci 17 idei simple pentru un stil de viață echilibrat, pentru a avea un organism mai sănătos și mai puternic, prin simpla înlocuire a produselor folosite frecvent cu produse naturiste, BIO și raw:

1.Folosește uleiuri cu grăsimi saturate
Înlocuiește uleiul de floarea soarelui din comerț cu ulei de măsline extra-virgin sau ulei de cocos. Aceste două tipuri de ulei conțin grăsimi sănătoase și au beneficii importante asupra organismului.

2.Energizează-te zilnic cu superalimente
Alege superalimente 100% naturale, bio, nemodificate genetic și neprocesate, precum pulberile ecologice Niavis.

3. Folosește produse apicole
Optează pentru un tratament de imunizare pe bază de produse apicole naturale și protejează-te de virozele de sezon.

4. Folosește condimente naturale
Renunță la condimentele convenționale care conțin arome artificiale și înlocuiește-le cu plante și mirodenii BIO, pentru a avea o alimentație 100% sănătoasă.

5. Consumă cereale integrale, 100% naturale
Înlocuiește cerealele din comerț cu fulgi, musli și cereale integrale precum grâu, porumb, hrișcă, secară, ovăz, orz, pentru un organism energizat. Poți adăuga lapte de ovăz cu cacao sau chiar lapte de cocos, pentru un plus de savoare.

6. Folosește uleiuri esențiale pentru aromoterapie
Delectează-ți simțurile cu diferite arome și miresme pentru a înlătura stările de oboseală, anxietate și depresie.

7.Consumă gustări cu îndulcitori naturali
Consumă gustări fără zahăr, îndulcite cu pastă de curmale sau indulcitori naturali. Vor fi la fel de gustoase!

8. Spune NU substanțelor chimice din detergenții convenționali
Alege detergenți BIO atât pentru rufe, cât și pentru uzul casnic. Te vor surprinde plăcut detergenții pe bază de plante, fără adaos chimic, coloranți sau conservanți și totodată pielea ta îți va mulțumi, deoarece nu va mai fi agresată de iritații.

9. Folosește produse cosmetice fără parabeni
Vei găsi fond de ten, rimel, fard, pudră, ojă, soluții de curățare a feței și a machiajului și deodorante naturale, fără substanțe chimice care dăunează pielii.

10. Folosește produse de îngrijire și curățare pe bază de ingrediente naturale

Utilizează pentru curățarea și îngrijirea părului și a pielii, șampoane, săpunuri și geluri de duș pe bază de ingrediente naturale, deoarece acestea sunt delicate cu orice tip de piele.

11. Întărește-ți organismul cu miere de Manuka

Încearcă o cură de întărire a organismului cu miere de Manuka. Aceasta are proprietăți anibacteriene, ceea ce o califică pentru a fi folosită în scopuri medicale și este foarte benefică atât pentru infecții, cât și pentru fortifierea unui organism sănătos.

12.Consumă cafea verde sau cicoare

Înlocuiește cafeaua din comerț cu o cafea verde sau cicoare, pentru a-ți proteja organsimul.

13. Folosește pastă de dinți cu ingrediente naturale

Folosește pastă de dinți 100% naturală, cu argilă, propolis și alte plante benefice, fără substanțe chimice, pentru a evita problemele stomatologice.

14. Consumă doar sucuri din plante naturale

Înlocuiește sucurile din comerț cu siropuri și sucuri din plante naturale, pentru a-ți proteja organismul.

15. Alege suplimente nutritive naturale

Alege întotodeauna suplimente nutritive naturale, pe bază de plante medicinale, pentru a-ți întări organismul sau a lupta împotriva unor afecțiuni.

16. Folosește măști cu ingrediente naturale pentru față sau păr

Creează măști faciale acasă, din uleiuri vegetale 100% naturale, precum- ulei de cocos, ulei de macadamia, ulei de avocado, ulei de migdale dulci sau ulei de argan.

17.Alege produse fără adaos chimic pentru îngrijirea pielii copiilor

Alege pentru copilul tău produse de îngrijire BIO, vegane și fără parabeni, pentru o piele sănătoasă și ferite de probleme dermatologice.

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din Romania. Infiintat la inceputul anului 2012, Vegis.ro comercializeaza produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesati de un stil de viata sanatos si o nutritie bazata pe produse ecologice si naturale.
Ianuarie 2017 este luna în care Vegis.ro împlinește 5 ani de activare pe piața produselor naturiste din România. În tot acest timp, s-a remarcat înclinația din ce în ce mai pregnantă a românilor pentru un stil de viață sănătos. O alimentație bazată pe ingrediente naturale necesare și o îngrijire a corpului cu produse naturiste sunt două componente esențiale pentru o viață sănătoasă, putând fi realizate prin schimbări simple în rutina zilnică, dar cu efect imediat.

Din modernul sediu din Brasov, Vegis.ro livreaza produse sanatoase in toata tara, in 24-48h de la confirmarea comenzii. Fiecare produs care intra in stocul Vegis.ro este insotit de o factura si declaratie de conformitate a calitatii produselor. Compania este certificata ecologic furnizand astfel garantia ca produsele, procedurile de lucru si de depozitare sunt in conformitate cu reglementarile comunitare si nationale in vigoare.
De asemenea, Vegis.ro este unicul site din Romania certificat de catre cel mai mare producator mondial de suplimente Solgar avand licenta RO111, acordata pentru standardele ridicate de profesionalism oferite clientilor sai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *