Quote

Delights by D’Lites

Buna,
Sunt Ileana si sunt fan declarat Skechers! Asa mi-aș începe declarația in favoarea mea, ca sa înțelegi de ce, în toate plecările mele din ultimele luni, din Franța si din România, am purtat (exclusiv si fără excepție) noua pereche de Skechers, bronz-aurie.
Acum, spune si tu, cum sa le reziști? Extrem de trendy, de comozi si de cool, nu au cum sa nu te cucerească de la prima purtare!

Este deci de la sine înțeles că am aflat instantaneu, saptamanile trecute, ca SKECHERS lansează colecția D’Lites 3.0 pe piața din România!

#D’LITES3.0
Mai exact un nou model de chunky sneakers D’Lites 3.0, extrem de trendy si original prin îmbinarea designului cu confortul specific Skechers.

Modelele SKECHERS D’Lites 3.0 au câștigat detașat piața de sneakers din Asia, mulțumită designului special și a confortului oferit de spuma cu memorie. Așa cum s-a întamplat și cu modelele din gamele precedente, noii sneakers au cucerit rapid atenția pasionatelor de modă, care i-au combinat versatil, atât cu jeans, cât și cu ținute de party. Tonul a fost setat de însăși ambasadorul SKECHERS, artista cubaneză Camila Cabello, care adoră să experimenteze cu outfiturile sale și combină modelul de chunky sneakers atât cu ținute feminine, cât și cu ținute lejere, de zi cu zi.

Colecția a reușit să câștige o bază solidă de fani în toată lumea, în special în Asia, unde modelul a devenit rapid cu adevărat iconic. Noua colecție a fost lansată oficial în România printr-un eveniment dedicat, alături de reprezentante ale blogosferei de fashion din România.

Noua colecție include pantofi în combinații de culori calde: roz, galben, gri, albastru, verde si negru sau alb. Pentru cei aflați în căutarea unei perechi de încălțăminte care completează orice ținută și care este comodă, potrivită pentru activitățile de zi cu zi, SKECHERS D’Lites 3.0 prezintă pantofi cu air-cooled memory foam. Articolele de încălțăminte sunt disponibile atât în magazinele SKECHERS, cât și în magazinele specializate.

SKECHERS a devenit un etalon în trendul chunky sneakers în urmă cu 20 de ani, odată cu faima înregistrată de modelele iconice ale brandului, purtate de Britney Spears. De atunci, compania a lucrat constant la noi designuri, iar în 2007 a lansat prima serie de SKECHERS D’Lites, o variantă mai ușoară de sneakers.

#SKECHERS USA
Cu sediul central în California, SKECHERS USA dezvoltă și comercializează o gamă largă de încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, precum și o gamă de înaltă performanță pentru femei și bărbați. Produsele SKECHERS sunt disponibile în Statele Unite ale Amercii și în peste 170 de țări și teritorii la nivel global, în magazinele de specialitate și în peste 2600 de magazine proprii, atât online, cât și offline. Compania își administrează afacerile internaționale printr-o rețea globală de distribuitori, parteneri din Asia și Orientul Mijlociu, filiale locale în Canada, Japonia, Europa și America Latină.

SKECHERS este prezent pe piața din România cu patru magazine proprii în București – Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Sun Plaza – și câte un magazin în Brașov, în Coresi Shopping Resort, în Constanța în City Park Mall, în Suceava în Iulius Mall și în Baia Mare în VIVO!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *