Gallery

1, 2, 3, START la #operatiuneaDEMACHIEREA

Ştim toate formula clasică a ritualului zilnic de îngrijire în 3 paşi: demachiere, tonifiere si hidratare.
Astăzi însă vom trece de la regula de 3 simplă la regula de 3 compusă şi complexă: demachierea în 5 variante. Pentru că fiecare ten e special şi are nevoile lui speficife. Diferite, în momente diferite.
Nu te alarma. Este o matematică uşoară, pe care pielea ta o va învăţa cât ai zice “Demachiere”! 🙂

ALEGE DEMACHIEREA COMPLETĂ ŞI DELICATĂ
Căci, da, demachierea nu mai este o misiune imposibilă. Cu “armele potrivite”, cu un ritual de îngrijire păstrat cu stricteţe zi de zi şi cu un stil de viaţă sănătos, ne vom putem mândri până la vârste înaintate cu bijuteria noastră cea mai de preţ: un ten impecabil!

1. PENTRU VACANŢE,
cel mai uşor de purtat la noi, oriunde, în beauty-case, în rucsac sau în geanta de plajă sunt ŞERVEŢELELE DEMACHIANTE.

2. TOAMNA SI IARNA SAU PENTRU UN TEN FOARTE USCAT
atunci foloseşte un LAPTE DEMACHIANT.
Este cremos, reeprezentând o porţie hrănitoare pentru tenul tău, în zilele reci.

3. DACĂ AI TENUL PREDISPUS LA ACNEE:
Nivea îţi recomandă GELUL DEMACHIANT,
special creat pentru tenul cu probleme.

4. PENTRU ZILELE CĂLDUROASE DE VARĂ
SAU DACĂ AI UN TEN CU TENDINŢĂ DE ÎNGRĂŞARE,

foloseşte mai degrabă LOŢIUNEA MICELARĂ.
Mult mai light ca textură (nu degeaba se mai numeşte şi “apă micelară”), pe bază de particule foarte mici, loţiunea pătrunde în profunzimea pielii, curăţând-o eficient.

5. PENTRU O DEMACHIERE MEGA-EFICIENTĂ,
sau dacă ai un ten mai sensibil sau mai dificil, alege DEMACHIANTUL BIFAZIC.
Pare high-tech? Păi chiar este! O formulă revoluţionară, de două soluţii active cu texturi diferite care, odată agitat recipientul în care se află, se combină. Pentru o curăţare excelentă a oricărei urme de machiaj şi a tuturor impurităţilor.

TIPS & TRICS DE LA SPECIALIŞTII NIVEA:
Fie că preferi un look natural sau a heavy make-up, la finalul zilei demachierea este un must! Da, chiar şi după o zi agitată sau o noapte de distracţie.
Am aflat de la specialiştii în îngrijirea pielii Nivea şi îţi împărtăşesc şi ţie cele mai utile trucuri utile pentru a îndepărta machiajul de peste zi în câteva minute.

#Pastreaza întotdeauna loţiunea micelara si dischetele demachiante în faţa oglinzii din baie! Astfel, îţi vei aminti mereu ca machiajul dureaza doar o zi şi ca demachierea este eseniala pentru frumuseea tenului tau.

#Pastreaza produsele de demachiere în frigider! Pe lânga faptul ca tenul va fi mai împrospatat, îţi va fi mai uor sa îţi reaminteşti de ritualul de demachiere noaptea când ajungi acasa şi deschizi frigiderul pentru o bautura rece sau o gustare rapidă.

#Pastreaza întotdeauna un pachet de şervele demachiante pe noptiera! Asa îţi va fi mult mai simplu sa ai grija de tenul tau, chiar dintr-o poziţie confortabila, înainte sa adormi.

… Nu uita să zâmbeşti. Şi vei fi frumoasă în fiecare zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *